04-10-2021، 22:05
پرهامه=)
خب چی بگم عین خودمه خنگه
همین
خب چی بگم عین خودمه خنگه
همین
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
04-10-2021، 22:05
پرهامه=)
خب چی بگم عین خودمه خنگه همین
04-10-2021، 23:02
پرهام(:
هنوز نمینه که چه زمانی مهربون باشه و چه زمانی جدی(: مهربونه اما نمیخواد کسی بفهمه(: شیطونم هس یکمم خجالت بلد نی بکشه بشه نقاشیش بده=\ با ارزوی بهترینا بشر(:
05-10-2021، 12:12
پرهام پسربامعرفت انجمن(:
پسرخیلی خوبیه مهربونه درک بالایی داره ..همیشه جویااحوال دیگران هست اگرسرش شلوغ نباشه بامعرفته میتونین روش حساب کنین گل پسر صادقیه امیدوارم به تمام آرزوهات برسی بالابالاهاببینمت مهربون دوستداشتنی_: موفق باشی پرهام جان
05-10-2021، 18:12
پرھام بچہ خوب و بامعرفتیہ ;)
موفق باشی پسر
06-10-2021، 10:51
خب خب...
یه پسر که دوست داره جنجال به پا کنه! Lol (یا حداقل جنجال به پا میکنه) به احترام اعتقادی نداره! براش مهم نیست برای رسیدن به هدفش، ذهنش تسخیر میشه یا نه. دوست داره جنگ و خونریزی کنه! کول هستش! مهربون هم هستش البته! (ولی نه تا حدی که لازم باشه) حرفای غیر عادی ای میزنه که سبب میشه به صداقتش در گفتن سنش شک کنم! چند سالته پرهام جان؟ هیچوقت نشده یه صحبت خوب داشته باشم باهاش ._. من که نتونستم بفهمم به چی علاقه داره و به چی نداره. هر دفعه برای دوست یابی جبهه شو عوض میکنه! ینی چی؟ ینی اینکه اگه میخواست با ستین دوست باشه، هی انجمن بی تی اسو سپاس میزد تا نشون بده دوست خوبی میتونه باشه! اینو من بار ها دیدم حرف ناشناس ها رو طوری مینویسه که همه بفهمن اونه. رفته رفته خطرناک تر میشه (برای خودش) با تمام احترامی که وظیفمه حفظ کنم باید بگم، شخصیتت 180 درجه ی اونیه که فکر میکنی! ایشالا موفق باشی گل پسر (ببین قلب فرستادم، دعوا نکنیا)
06-10-2021، 12:30
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-10-2021، 12:37، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
(04-10-2021، 22:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجب تشکر (04-10-2021، 23:02)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رومینا(: بعله واقعا درسته هن بعله بعله متشکرم (05-10-2021، 12:12)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی ممنونم از نظرت زهرا خانوم مرسی(: (05-10-2021، 18:12)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قربانت(: همچنین ممنونم بابت نظرت (06-10-2021، 10:51)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درسته چرا دارم چرا ندارم توی راه رسیدن به هدفم فقط باید به هدفم فکر کنم و راه های اون جنگ و خونریزی چیز بدی نیست اتفاقا همه چیز به میزان خودش خودت قضاوت کن ببین این حرفا از دهن چه پسری در چه سنی بیرون میاد از این به بعد داریم میخوام بقیه رو امتحان کنم اره اونموقع ها زیاد دنبال دوست و رفیق بودم و الان فهمیدم کلا اشتباه کردم و قانون خودمو زیر پا گذاشتم[این قضیه قانون رو چند بار گفتم] برای بقیه هم همینطور اوهوم ممنونم بابت نظرت(:
06-10-2021، 14:47
با حضور: @"†ᴰᵃᴿᶜʸ†" ♥
06-10-2021، 14:59
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-10-2021، 22:13، توسط THEDARKNESS.)
آنابل قدیم شکلات جدید
خب این دختر یکم خل وضع و باید یکم لوس بودنش کمتر بشه، زیادی حساسه و به گفته خودش بد قهره و قهر کنه دیر آشتی میکنه و دیگه چی بگم انیمه هم نگاه میکنه و فک میکنم درسخون به شدت باشیه ۲۰، ۳۰ میلیون نفرم که از وقتی اومده روش کراش زدن و نصف آمار قربانی های کرونا در اصلش مال ایشونه نه کرونا دختر بچه خوبیه یه دختر کوچولو قابل تحمل و قابل قبوله تکرار میکنم کوچولووووعههه کوچولو ووو دختر بچه خوبی باش موفق باشی همینا
06-10-2021، 20:03
به به ببین کی اینجاس
خب دختر شیطون انجمن با همه مهربونه و ب شددددت خوش قلبه یکم زودرنجه مث خودم ولی اینم بخاطر اینه ک فک میکنه همه مث حودش مهربونن والا من ک خیلی دوسش دارم و ب قول حسام بچه گلیه امیدوارم ب همه آرزوهات برسی دختر زیبا رو و همیشه موفق ببینمت عشقمممممم بای*.*♡
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|