امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(25-09-2021، 14:58)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:57)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها صف واکسن رو میگی
+
#این کات از طرف یکی دیگه بود

پرهام!ببند
+
#._. منو اسكل ميكني عيزمTelegh_01

شیر آب که بستس چی میگی
+
#اگه اسکل میکردم زودتر میفهمیدی

(25-09-2021، 14:58)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:57)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهو
صد تا روباکس منو بده بینم

ايشالله يه 6 ماه ديگ ميدم(:

شوخی کردم
من گورم کو که کفن داشته باشم جام تو چاله شهرداریهD:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(25-09-2021، 14:59)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام!ببند
+
#._. منو اسكل ميكني عيزمTelegh_01

شیر آب که بستس چی میگی
+

ايشالله يه 6 ماه ديگ ميدم(:

شوخی کردم
دهنو ببند عيزم!
+
#چرت نگو عيزم
+
نه ميدم بيمولا ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(25-09-2021، 15:02)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 14:59)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیر آب که بستس چی میگی
+

شوخی کردم
دهنو ببند عيزم!
+
#چرت نگو عيزم
+
نه ميدم بيمولا ._.
دهنه کولر؟چطوری ببندم؟:|
+
#چرت نیست سلامم رسوند
+
نوموخوام
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-09-2021، 13:36)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 8:15)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین
حالا نیای منو بزنیا
ولی این سبک مرثیه ها
فرقی با آهنگ بیس دار خفن نداره داداش

هعی بچه بیا برو درستو بخون 4fvf

نوت هشت پرو خوب جواب میده گیمو ؟

م بابام نوت ۸ پرو داره
روش نصبیدم حرف نداش
رم ۶ هم بو
ولی خودم پوکو ام تری لگ میخورم فق
ناموسا ؟
پوکو ایکس تری که انگار بهتره تو بعضی جاها
ولی خب خودمم نوت هشت پرو دارم کلا روش گیم نمیرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(25-09-2021، 15:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 15:02)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنو ببند عيزم!
+
#چرت نگو عيزم
+
نه ميدم بيمولا ._.
+
#چرت نیست سلامم رسوند
+
نوموخوام

برو بالا از صندلي بد بيفت خودش بسته ميشه._.
+
#طرف چرت نگو لطفا + حالا كه اينگونس ميرم مزدوج ميشم._.
+
نخا به انگشت دست چپم._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(25-09-2021، 15:06)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 15:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
#چرت نیست سلامم رسوند
+
نوموخوام

+
+
نخا به انگشت دست چپم._.

اها نقشه کشیدی واس من؟میخوای همه ارثمو ببری؟کور خوندی
+
#...
+
انگشت دست چپت به ناخن انگشت بزرگ پای راستم

AFK HAHAHAHAHAHAHAHA
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-09-2021، 15:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 15:06)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
+
نخا به انگشت دست چپم._.

+
#...
+

نه من كورو نميتونم بخونم تو ميتوني بخوني لالو؟
+
#ها؟
+
انگشت دست چپم به ناخن انگشت بزرگ پاي راستت به مويرگ كف پام .-.

goooooooooo
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(25-09-2021، 15:13)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 15:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
#...
+

+
#ها؟
+

لالو؟;-;
+
#آجر پارهBl8
+
تموم کن این بازی کثیفو
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-09-2021، 15:14)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 15:13)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
#ها؟
+

لالو؟;-;
+
#آجر پارهBl8
+
تموم کن این بازی کثیفو

لال را._.
=
#):
+
اول شوما
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
@"†ᴰᵃᴿᶜʸ†"
امضای من چطوره ؟! Wink
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان