امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(25-09-2021، 13:12)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 13:09)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوخي ميكنم من فقط و فقط براي خودم درس ميخونم(:
عخي*-*
حالا ميري دانشگا استاداي جوون Telegh_01شوخي ميكنما

باید هم اینطور باشه ! (:
):
Telegh_01Telegh_01

(:
احي*-*
راس ميگم والا مخ يكيشونو بزن نمره بت بدهTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط [ SouL ]
آگهی
(25-09-2021، 13:11)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 13:09)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره همش‌ دلشون میخواد پارس کنن تو اپارتمان مجبور میشن ساکت شن):
تازه بعضیا از این پوزه بندا میگیرن

هفته پیش ، توی منطقه ازاد یکیو دیدم ازین کالسکه بچها داشت ، سگه توش لش کرده بود خیلییی باحال بووود Telegh_01
وای اره از اونا دیدمممم
من هپیو که میبرم پارک اونجا با سگا بازی میکنه
هفته پیش تولد یکی از سگا بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/2B333992-0DE3-4E5D-8F68-4060D710068A.jpeg
ببین(: من خودم تو عمرم همچین کیکی نداشتم
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-09-2021، 13:14)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 13:12)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید هم اینطور باشه ! (:
):
Telegh_01Telegh_01

(:
احي*-*

ن بابا ! اهل اینجور کارا نیستم ..
من تاجای ممکن تلاشمو میکنم و نتیجشم میبینم !
کم و کاستی ندارم ک بخوام مخ بزنم .. استاد هم اگ عاقل و عادل باشه خودش میدونه چ نمره ای بده ک حق کسی ضایع نشه ! (:

روزای اول مدرسه چطوره؟ Wink
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-09-2021، 13:17)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 13:11)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفته پیش ، توی منطقه ازاد یکیو دیدم ازین کالسکه بچها داشت ، سگه توش لش کرده بود خیلییی باحال بووود Telegh_01
وای اره از اونا دیدمممم

کاش هزینه این تولد صرف در مان یا هزینه داروی یک انسان میشد...
(25-09-2021، 13:18)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 13:17)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای اره از اونا دیدمممم

مردم به عکسی که میخوان تو اینستاگرام بذارن بیشتر اهمیت میدن (((:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(25-09-2021، 13:18)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 13:14)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
احي*-*

کم و کاستی ندارم ک بخوام مخ بزنم .. استاد هم اگ عاقل و عادل باشه خودش میدونه چ نمره ای بده ک حق کسی ضایع نشه ! (:

روزای اول مدرسه چطوره؟  Wink

(:
شوخي ميكنم اينجوري مث سهميه ميشه كه كسي كه بابابزرگش جانبازه سهميه داره اونوخ از رتبه 300 ميشه 4 اين ته نامرديه.-.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط [ SouL ]
(25-09-2021، 13:21)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 13:18)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
شوخي ميكنم اينجوري مث سهميه ميشه كه كسي كه بابابزرگش جانبازه سهميه داره اونوخ از رتبه 300 ميشه 4 اين ته نامرديه.-.
واسه همینه از حسین بدم میاد دیگه Telegh_01
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-09-2021، 13:20)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 13:18)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردم به عکسی که میخوان تو اینستاگرام بذارن بیشتر اهمیت میدن (((:
عالمان ویران شود ، دیوانگان را چه غم است...
حقیقتش اصل استفاده از شبکه های اجتماعی ، زندگی در لحظست ، یعنی لحظه هاتو باید به اشتراک بزاری ..
پیج کاربرای خارجی رو ببین...
حالا ایرانیارو ببین...
(25-09-2021، 13:21)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

مخالف سهمیه هستم اما اقوام درجه یک ، پدر مادر خواهر برادر همسر باید شهید یا جانباز یا ازاده یا مدافع حرم باشن
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

(:

درک خوبی داری رومینا ! آفرین ب تو .. (:
سعی کن همیشه اینطور بمونی .. (:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان