امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(23-09-2021، 17:05)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 17:01)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دل من به این خوشه که سالمم و رو تخت بیمارستان در حال جون دادن نیستم دلم به این خوشه که خانوادم سالمن دلم به این خوشه که
هر چی که میخوام دارم
دلم به این خوشه که مدرسه میرمو درس میخونم
دلم به ای خوشه که امید دارم دلم به این خوشه که پشت هر سختی اسونیه دلم به این خوشه که هر بلندی یه پستی داره(:
خیلی زیبا بود*-*

*-* ای جانم ممنون نفس(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(23-09-2021، 17:06)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 17:05)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی زیبا بود*-*

*-* ای جانم ممنون نفس(:

خیلی خیلی قشنگ فکر میکنی
مراقبشون باش(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(23-09-2021، 17:07)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 17:06)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*-* ای جانم ممنون نفس(:

خیلی خیلی قشنگ فکر میکنی
مراقبشون باش(:

مرسی عزیزم (:*-*
حتما حواسم هست بهشون(:
مثبت اندیشی رو دوست دارم
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(23-09-2021، 15:48)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 15:42)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا
یه پاستیلم بخر واس بشت
همین داش بسیجیمون شهید پلنگ

به قرآن
انجیل عیسی و تورات موسی
درگاه خدای تبارک و تعالی
نمیدونم داستان چیه Telegh_01
بیا پیوی ببینم دردت چیه داپش
._. تو که بشه من نیسی بشه ریهامی
اووو پ اسمش ممد رضاعه ._.
هنوز پاستیلمو نخریدیا
حالا یبارم بشه شما بشیم جای دوری نمیره جیگر طلا
بگیر پاستیلو
(23-09-2021، 15:49)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 15:47)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شپرد لا*ی بود خیلی
ولی بازم همه اون مجموعه رو دوس دارم
Telegh_01
ماکاروف خیلی مفت مرد
واس نباید میمرد
-
انبار غذا پر شده است
انبار غذا پر شده است ((((:
۱۰ ساله اینو بازی میکنم
(23-09-2021، 16:19)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 19:29)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
تو فاز امام زمان گرفتی چرا ؟ غیبت زدی مثلا ؟ آن شو

اری فرزندم خودم امام زمان هستم تو را بیا کالاف سر جدت
اری غیبم زده مثلا
ان نمیتوانم شوم
ای بابا
تو را چه شده است که چنین سر ترک فلش داری اخوی ؟
کالاف مالاف حال نمیده
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، BIG-DARK
(23-09-2021، 17:28)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 15:48)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. تو که بشه من نیسی بشه ریهامی
اووو پ اسمش ممد رضاعه ._.
هنوز پاستیلمو نخریدیا
حالا یبارم بشه شما بشیم جای دوری نمیره جیگر طلا
بگیر پاستیلو

(23-09-2021، 15:49)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
ماکاروف خیلی مفت مرد
واس نباید میمرد
-
انبار غذا پر شده است
انبار غذا پر شده است ((((:
۱۰ ساله اینو بازی میکنم

(23-09-2021، 16:19)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری فرزندم خودم امام زمان هستم تو را بیا کالاف سر جدت
اری غیبم زده مثلا
ان نمیتوانم شوم
ای بابا
تو را چه شده است که چنین سر ترک فلش داری اخوی ؟
کالاف مالاف حال نمیده

من از تو کوچیک ترمااااا
بده بده
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-09-2021، 21:43)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://uupload.ir/view/vid_261051227_024915_515_gkaw.mp4/

من از دستتون سکته میکنم آخر
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=291906
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(23-09-2021، 17:01)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:57)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد چرت
خوب میشہ نفس
بزودی ب حرف من میرسی
امید تو چیہ؟ من امیدم این اربعین  بود ک خراب شد
میشہ بپرسم دلت ب چی خوشہ؟
دل من به این خوشه که سالمم و رو تخت بیمارستان در حال جون دادن نیستم دلم به این خوشه که خانوادم سالمن دلم به این خوشه که
هر چی که میخوام دارم
دلم به این خوشه که مدرسه میرمو درس میخونم
دلم به ای خوشه که امید دارم دلم به این خوشه که پشت هر سختی اسونیه دلم به این خوشه که هر بلندی یه پستی داره(:

جون دادن بھتر از زندگی کردن نکبت بارہ ک فقط بزنن تو سرت
قدر خانوادتو بدون ک ھیچ جا مثلشون رو پیدا نمیکنی
خواستہ ھات چی بودہ ک بہ تمام خواستہ ھات رسیدی؟
پس رفیقات زیادن ن؟
زندگیت زیباست
خوشحالم ک جات نیستم
از اینی ک ھستم خیلی راضیم
من خواستہ ھام و امیدم و آرزو ھام خیلی بزرگہ و شاید خندہ ات بگیرہ
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(23-09-2021، 16:33)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور به این نتیجه رسیدی؟

توام فهمیده بودی؟((:

(23-09-2021، 16:05)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونسستممممممTelegh_01
بالاخره اعتراف کردی

ممنون رومینا خانومممم Telegh_01
من الانم نفهمیدم قضیه چیه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(23-09-2021، 16:57)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 14:06)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

زیبا بود. Telegh_38 مخصوصاً آخری. 

Telegh_41
بی وزن و قافیست ولی Telegh_02
 سپاس شده توسط Medusa
@Mohlek
معلم تفکرمون فامیلش حسامیه
باور کن موقع تدریس خندم میگیره

شعرار و واقعا خودت مینویسی؟
@امیر‌حسین
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Mohlek ، امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان