امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

چرا من دارم ریپ میخورم؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
من گوسفندممم(((:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(23-09-2021، 16:02)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گوسفندممم(((:

چطور به این نتیجه رسیدی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(23-09-2021، 15:45)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نکنم تو هیچ دنیایی بتونم رفیقی پیدا کنم

لاناتی چرا تو انقد دپی.-.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shahid
(23-09-2021، 14:54)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس لو رفتہ حسین رو میبینی بعد میخوای واسش از اون جملہ غمگینا استوری کنی خوب چی واسش استوری میکنی؟

واقعا نمیدونم
چرا باید غمگین استوری کنم؟ میخندم بهش حرص بخوره D:

@Prometheus

نمیخوای بش بگی؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، ραтяιcια
(23-09-2021، 16:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 14:54)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس لو رفتہ حسین رو میبینی بعد میخوای واسش از اون جملہ غمگینا استوری کنی خوب چی واسش استوری میکنی؟

واقعا نمیدونم

@Prometheus

نمیخوای بش بگی؟

چی رو باید بهش بگه؟
 سپاس شده توسط shahid
(23-09-2021، 16:02)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گوسفندممم(((:

میدونسستممممممTelegh_01
بالاخره اعتراف کردی
نآشِنآسَم(:
(23-09-2021، 16:04)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 15:45)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نکنم تو هیچ دنیایی بتونم رفیقی پیدا کنم

بمولا نمیفهمم چی میگی
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(23-09-2021، 16:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا نمیدونم

@Prometheus

نمیخوای بش بگی؟

یا خدا
چیو؟
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط shahid
(23-09-2021، 16:08)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 16:04)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا نمیفهمم چی میگی

.__.
میگم چرا انقد نفوس بد میزنی؟
چرا نمیتونی دوستی داشته باشی؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان