امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(23-09-2021، 13:52)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 13:50)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حق گفت

نه چ ربطی داشت

از شما پرسیدم؟

اسلامی که الان ساختن و فیکه زیاد خودشو نشون میده اسلام اصلی اون اولیه بود

دوست داشتم جوابتو بدم

خو منم همینو میگم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
خیلی بی عدبین من رفتم Telegh_44
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Medusa
(23-09-2021، 13:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 13:50)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون شواهدش موجوده

پس ارائه کن دیگه.

شما یه بار مارو شاگرد رائفی پور خطاب کردی
(23-09-2021، 13:51)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 13:48)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ 

چون ضایشون کردیTelegh_44
همونم با زبان خوش. ((:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(23-09-2021، 13:55)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 13:52)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از شما پرسیدم؟

اسلامی که الان ساختن و فیکه زیاد خودشو نشون میده اسلام اصلی اون اولیه بود

دوست داشتم جوابتو بدم

خو منم همینو میگم

اسلام واقعی فقط یه بار اجرا شد
(23-09-2021، 12:39)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 0:22)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01
لامصب خیلی خطری بازی میکنم

وا؟مگه دپ بودن چ خوبی داره؟فقط شاخ بازیشه
باید به رویاهات باور داشته باشی تا بهشون برسی^^
پس باید انگیزشو هم داشته باشی دیگه
ممنون

مش رجب
دقیقا! دارن با اینکارا خودشون و وقتشونو تباه میکنن ("
بله بله ^-^♡

نوچ نوچ! آرمی بمب مش رجب

(23-09-2021، 7:07)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما چند تا تکه پنیر در حال فاسد شدنیم.

جالب شد
میتونی دلیلشم بگی بعد من بگم؟
دلایل کمی نداره
مثلا یکیشون اینه من باهات خوب بودم ولی تو بد شی .-.د

خوشحال میشم بشنوم ^^
دقیقا / بچسب به زندگییییییی._.

ارمیبرات دوست خارجی پیدا کردم ._____.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
زیبا صنم @Medusa

کامنتت چیه؟
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=298204
 سپاس شده توسط Medusa
(23-09-2021، 13:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 13:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس ارائه کن دیگه.

رائفی‌پور مگه بده؟ 
شما یه بار گفتی می‌خوای زندگی منو به آتیش بکشی و توی لباسم مار بندازی. این بَده. 
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(23-09-2021، 13:57)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 13:55)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست داشتم جوابتو بدم

خو منم همینو میگم

اسلام واقعی فقط یه بار اجرا شد

مطلع هستیم

(23-09-2021، 14:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 13:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رائفی‌پور مگه بده؟ 
شما یه بار گفتی می‌خوای زندگی منو به آتیش بکشی و توی لباسم مار بندازی. این بَده. 

رائفی پور ندوست

حتما این کارو میکنم : )
(23-09-2021، 14:00)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیبا صنم @Medusa

کامنتت چیه؟
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=298204

عههه ندیده بودمش. شعرهای خودتن؟ 
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان