امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

چرا تو ناشناس چیزی نمیگید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16294878276372
آگهی
من سوختم برو با من نسوزی Telegh_44
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 22:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:17)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قانون خاک خورده چون کسی بازش نکرده

یا فاطمه زهرا
تو میخوای باز کنی ؟ lol

(22-09-2021، 22:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع
تو قلبتم پروانه داری مگه ؟ من ندارم )):

این یه جور اصطلاحه
تا حالا شنیدیش ؟ have butterflies in your stomach
نه بابا
ما لولمون پایینه ازینا بلد نیستیم 4fvf
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(22-09-2021، 22:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:16)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دنیا فرق دارهههه هخخخخ
ببین این هخخخخخ منو یاد اون کاری که مردا میکنن میندازه
همون که میگن هخخخخخ تُف
بعضیا کنار خیابون این کارو میکنن
همونی که از تو گلوشون چیزی میاد بیرون

:| دهنتو.

فقط مردا این کارو میکنن؟!
چرا بین مرد و زن فرق میزارین؟ 4fvf

به این افردا میگن بیشعور.
 سپاس شده توسط *VENUS*
(22-09-2021، 22:18)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئن نیستم
اگه چیزی شده بیا بهم بگو تو پ.خ ):
وگرنه من دلم اینجوری نگران میمونه نسبت بهت

من فدای شوما بشم آخه *-*
چشم چشم عشقم ولی بخدا چیزی نشدهHeart (=
نگران نباش

باشد ^^
خوشحالم که خوبی
دیدم بنفش شدی اصلا کلی ذوق‌ کردم ^^
چه حسی داری ؟ lol
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(22-09-2021، 22:13)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:10)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله مرسی که درک میکنید! معلومه شخص با فهمی هستید lolllz
من چاکر شما اشغر هستم!
بچه ها اشی صدام میکنن!

آره باو پس چی4fvf
خوشوقتم اشی آقا D:
به نظر میرسه دورورای تهران باشین! شهر اندیشه؟ هوم
منم همچنین پاری خانوم! (جرررر پاری lolllzzzz)
 سپاس شده توسط ѕααяeη
بگین دیگههه

https://harfeto.timefriend.net/16294070130802
نآشِنآسَم(:
بگید ناموسا-_-
(22-09-2021، 22:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:17)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قانون خاک خورده چون کسی بازش نکرده

یا فاطمه زهرا
تو میخوای باز کنی ؟ lol

حالا واقعا شناختمت
ودف/:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان