امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(22-09-2021، 22:15)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:14)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووووم شما؟

عباس بوعذار

اها
خب باش خوشبختم

(22-09-2021، 22:15)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:00)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم حوشگلم*-*
تو خوبی نفسم؟

خداروشکر عزیزم^^
منم خوبم مرسی^^

^^
چخبرا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη
آگهی
(22-09-2021، 22:14)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:11)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر حق بود کمرم گرفت lolllzzzz
عا قربون کمرت دا
(22-09-2021، 22:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوگول‌ مگول شدی
بهت میاد
آره دیگه حاجی
مام گفتیم یبار گوگول باشیم جای دوری نمیره
دیگه بهر حال یه ونوس هست این وسط
تو قلبم پروانه ها شروع به پرواز کردن *-*
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-09-2021، 22:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

New game-but new story

(:
خب
شما چند تاشون رو نگاه کردی در زمان مدیریت ولی محروم نکردی

چون حتما دلم نخواسته

شما محروم کن دوست داری
من کلا از محروم کردن خوشم نمیومد

قانون خاک خورده چون کسی بازش نکرده
 سپاس شده توسط *VENUS*
(22-09-2021، 22:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:14)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا قربون کمرت دا
آره دیگه حاجی
مام گفتیم یبار گوگول باشیم جای دوری نمیره
دیگه بهر حال یه ونوس هست این وسط

عع
تو قلبتم پروانه داری مگه ؟ من ندارم )):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(22-09-2021، 22:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:12)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت برم من خوبم(:
مطمئن نیستم
اگه چیزی شده بیا بهم بگو تو پ.خ ):
وگرنه من دلم اینجوری نگران میمونه نسبت بهت

من فدای شوما بشم آخه *-*
چشم چشم عشقم ولی بخدا چیزی نشدهHeart (=
نگران نباش
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، *VENUS*
(22-09-2021، 22:16)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم همونه دیگهههههه
میپسحسپصحژپسمس
یه کوچولو فرق‌ داره :v

اره نظرت واقعا مهم و تاثیرگزاره

گول خوردم باز ._.

شت ._.

یه دنیا فرق دارهههه هخخخخ
ببین این هخخخخخ منو یاد اون کاری که مردا میکنن میندازه
همون که میگن هخخخخخ تُف
بعضیا کنار خیابون این کارو میکنن
همونی که از تو گلوشون چیزی میاد بیرون
 سپاس شده توسط Prometheus
(22-09-2021، 22:16)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:15)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عباس بوعذار

اها
خب باش خوشبختم

(22-09-2021، 22:15)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر عزیزم^^
منم خوبم مرسی^^

^^
چخبرا؟

هچ
تو چخبرا؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-09-2021، 22:17)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون حتما دلم نخواسته

شما محروم کن دوست داری
من کلا از محروم کردن خوشم نمیومد

قانون خاک خورده چون کسی بازش نکرده

یا فاطمه زهرا
تو میخوای باز کنی ؟ lol

(22-09-2021، 22:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع
تو قلبتم پروانه داری مگه ؟ من ندارم )):

این یه جور اصطلاحه
تا حالا شنیدیش ؟ have butterflies in your stomach
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(22-09-2021، 22:18)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:16)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها
خب باش خوشبختم

^^
چخبرا؟

هچ
تو چخبرا؟
مام هچ دو روز دیگه مدرسه ها باز میشه
نآشِنآسَم(:
بگو مملی من پسر گوگوشم علنی
هنوزم خط میگیرم از اون پدر لندنی
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان