امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(22-09-2021، 21:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:56)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:

تو بگو ببینم
چرا یه جوری شدی ؟ هوم ؟ هوممممم؟ -__-

چجوری شدم ژیگرم؟ ._.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
آگهی
(22-09-2021، 21:59)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابااااا
من فرق بین تیکه و شوخی و واقعیتو نمیفهمممممم
صد بار گفتم با من واضح و مستقیم و رک حرف بزنین
این یعنی خیلی آشغالی بودم یا بد نبودم؟ Telegh_01
این ینی عااالی بودی پروفایل قشنگ
دیگه هر چی نباشه ما یادمون نمیره که اگه درایت های شما نبود تایم های بن مارو این برادر یزیدمون @امیر‌حسین کم نمیکرد بهر حال
تا همین الانشم بن بودم Telegh_01

Telegh_01 Telegh_01

خیلی قلبم شاد شد که به نظرت بد نبودم ^^
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-09-2021، 21:59)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:51)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چی جدید بگو جیگر^^
اسکلم؟ دنگلم؟ شنگلم؟ دمبلم؟(فحش جدیدا lol)
تو بگو خا

نه کلاغی تو باغی چلاغی*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(22-09-2021، 21:59)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنبال جای امن میگردن تو لونه مار کمین میکنن...

توام خیلی زشتی
اصلا باهات قهرم -__-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
ای کاش یه راز بقا از انسان ها میساختن
 سپاس شده توسط آمین
(22-09-2021، 22:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:59)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ینی عااالی بودی پروفایل قشنگ
دیگه هر چی نباشه ما یادمون نمیره که اگه درایت های شما نبود تایم های بن مارو این برادر یزیدمون @امیر‌حسین کم نمیکرد بهر حال
تا همین الانشم بن بودم Telegh_01

Telegh_01 Telegh_01

خیلی قلبم شاد شد که به نظرت بد نبودم ^^
مگه نظر بنده هم مهمه واس کسی ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
به ساعت اتاق نگا میکنم ۱۱ و نیمه
گوشیو نگا میکنم ۱۰ و نیم
یکی پاشه بره اونو تنظیم کنه Telegh_34 Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(22-09-2021، 22:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:59)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنبال جای امن میگردن تو لونه مار کمین میکنن...

توام خیلی زشتی
اصلا باهات قهرم -__-

خوشحال شدم
قرار نیست ورود ممنوع عقب عقبی برگردم
 سپاس شده توسط *VENUS*
(22-09-2021، 22:00)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات بشم ^^
مرسی که همیشه با وجود گندکاریام پشتم بودی جرررر Telegh_01
دیگه متاسفانه اون ابزار دستم نیست
ولی تو که میتونی این حسامو بن کن Telegh_01

خدانکنهه -.-
Telegh_01یدونه بهار بیشتر ندارم که اخه
بار سنگینی رو دوشم گذاشتی ، ولی من حجت را تمام خواهم کرد نگران نباشTelegh_01

تو قوی ترین مهسایی
تو میتونی
مشتی باش بر دهان اسپمر ها و فحش دهندگان Telegh_01

(22-09-2021، 22:00)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه میتونم فحش بدما Telegh_01
منم گزارش میزنم v:

ایشششش -____-

(22-09-2021، 22:00)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بگو ببینم
چرا یه جوری شدی ؟ هوم ؟ هوممممم؟ -__-

چجوری شدم ژیگرم؟ ._.

یه جوری شدی دیگه ):
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Mohlek ، آمین ، ѕααяeη
(22-09-2021، 21:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:53)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله دیگ! الگومون باید شما پیشکسوتا باشین lol
قربون شما بشم من
یکم از اخلاق نیکوی من الگو میگرفتین. اخه این چیه lolllzzz

ببین این lolllzzzz دیگه خیلی شدتش بیشتره. انگار داری از خنده جر‌ میخوری

Lllloooollzzzzz

اصالت کجا رفته؟
باید بگی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
وقتی اخنده جر میخوری باید بگی ههخخخخخخخخخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان