21-09-2021، 21:39
با حضور: @☪爪尺.山丨几几乇尺☪
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
21-09-2021، 21:39
با حضور: @☪爪尺.山丨几几乇尺☪
22-09-2021، 21:17
پسر جالبیه!
خسته کننده نی! پیروز و موید ♡
22-09-2021، 21:25
باحال و پایه.
$خله.
22-09-2021، 21:40
داوشمان بچه گلیست
گیمر درجه یک ازینایی که به موقع میخنده و به موقع هم ساکته شخصیتتو میتونم به مهدی تشبیه کنم
25-09-2021، 6:28
(22-09-2021، 21:17)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنونم آره سعی میکنم تو چتا کسل کننده نباشم ولی گاهی اوقات دوس داری ی بحثایی بکنم که طرف مقابل دوس نداره (22-09-2021، 21:25)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی میتونی بگی دیوونه (22-09-2021، 21:40)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی آره گاهی میخندم و گاهی سکوت لازمه ولی فک کنم منو مهدی سر تا پا تفاوتیم
25-09-2021، 7:18
چون میکشیم مینویسیما
یه عدد ریفیق بیمولا خب من تصور خاصی ازت ندارم اما تو ذهنم بعضی اوقات فک میکنم دختری لامصب از فکر بهشم خنده داره خب ماشا..گیمیرم که هستی که خیلی هم خوبه(: به جرئت میتونم بگم که به حال تو کل زندگیم به یه پسر لقب گوگولی نداده بودم اما پشیمونم نیستما چون بت میاد رفيق خيلي خوبي هستي به موقش شوخ ميشي به موقش جدي._. اما خودت ميدوني كرم از منه هي دوس دارم بات قهر كنم بدترين حصلتت اينه كه همش از ( :v ) استفاده ميكني لامصب درك نميكنم يني هي كيبورد فارسي رو اينگيليسي ميكني همين طوري كه مشاهده ميكيني خيلي هم خنگم ولي دارم زور ميزم يه چيزي يادم بياد خيلي به دلم ميشيني (: مهربونيا ولي هي حرص منو در مياري._. اما بازم ادم از حرف زدن بات سير نميشه(: زيبا هم كه هستي حق ميدم كراش بزنن روت._. حالا دور برت نداره هاا اما كلا بچ باحالي ادم بات حال ميكنه(: اما در كل تصور ميكنم يه خرس پشمالويي هميشه و همشيه موفق باشي^^ (ببينا تو چهار خط نوشتيا ._.)
25-09-2021، 7:53
رفیق پایه .-.
جذاب و دوست داشتنی .-. گوله نمک خیخی از اونایی ک دوست نداری هیچوقت پیر بشن یا از دنیا برن! کسل کننده نیست! باهوش هم هست :> در کل cool عه! شاید همسر یا برادر یا فرزند خوبی نباشه ولی به حق میتونم بگم بهترین رفیقه ((" اکثر اوقاتم که آنلاینه! دیگ چی کمه؟:>> ایشالا همینجوری بمونی ^^♡
25-09-2021، 9:23
بمولا که بمولا
حساااااااام یه پسر با معرفته حرفاش حقه میتونه یه دوست خیلی خوب و وفادار باشه برات و پشتت و خالی نمیکنه از دیگران ترسی نداره و راحت حرفش و یگه انتقاد پذیره به شدت خیلییییی با جنبه شوخیای باحال <: حسااام تو همسر بسیار خوبی هستیییی بنظرم تو دنیای واقعی هم همسر خوبی میشه قیافه ی خفن به خاطر دوستاش هرکاری میکنه موفق باشی♥
25-09-2021، 9:50
پسر خوبیه =)
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|