امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 23:44)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون عشق منه
تینا اگه با این حرف بزنی دیگ میرم برم نمیگردما
@"^t!ana^"
اوه اوه قضیه ناموسی شده.

رومین خانوم(فقط شوخیه) Sad

(21-09-2021، 23:32)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا منی که معلمام میگن نخبه میشم اما  خودم میگم پخمه هم نمیشم ننگ بده._.
نه فقط سیر ترشی
نه نخبه میشی نه پخمه.

یه فردا مفید برای جامعه میشی.

باش هر جور راحتی

(21-09-2021، 23:36)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا نمردی که(:
وقتی خواستی بمیرم حتی تو خیالت تیری زدی به روحم.

تیری که مانند خنجر نابود کرد دل عاشقم را
بابا ایمم رومیناس رومینا
ی لقب روم بزار معمولا اینگونه صدا میشم
+
جان بابا
افرین پسر خوب

(21-09-2021، 23:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:42)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1.اگر خواب ببینید درون فاضلابی راه می روید ، علامت آن است که در آینده ای نزدیک دردسر گریبانتان را خواهد گرفت . اگر خواب ببینید آب فاضلاب گل آلود است ، علامت آن است که مدتی کوتاه به نومیدی دچار خواهید شد.
۲ـ اگر خواب ببینید هنگام راه رفتن از فاضلاب پایتان خیس می شود ، علامت آن است که تفریحات و خوشگذرانیها بعدها به زیان شما تمام خواهد شد.

این آخرین چیزی بود ک نیاز بود بشنوم|||: 
این زندگی دیگه ارزششو نداره|||:

(21-09-2021، 23:41)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اصل مطلبو
خب دو تا از سه تاشو انتخاب کن با لینک بزا تو امضاBl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8Bl8

خب من گیج شدم 
عه 
چ کاریه 
این مدالا تو قلب منن Telegh_01

Telegh_01Telegh_01Telegh_01عخیییییییییییییییییییی داره فقط یکم کمترخوش بگزرون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
آگهی
(21-09-2021، 23:48)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من گیج شدم 
عه 
چ کاریه 
پس من تا الان داشتم چیکار میکردم ای خدا...
به اسم خودت باشه نه اینکه از من گرفتی

خیلی دردسر داره Telegh_01

(21-09-2021، 23:50)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من گیج شدم 
عه 
چ کاریه 

سعیمو میکنم)):
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-09-2021، 23:47)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:36)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری دیگر آری [:
D:
بیشتر بگذره
اری اری نکن زشته اه

با خواهر تو جهنم بهشه  Tongue

استغفرالله :/
ولی من با عشقم حتی جهنمم نمیبینم سوز ب دلت :/

+ هنوزم میگی عوض شدم؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
(21-09-2021، 23:44)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون عشق منه
تینا اگه با این حرف بزنی دیگ میرم برم نمیگردما
@"^t!ana^"
اوه اوه قضیه ناموسی شده.

(21-09-2021، 23:32)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا منی که معلمام میگن نخبه میشم اما  خودم میگم پخمه هم نمیشم ننگ بده._.
نه فقط سیر ترشی
نه نخبه میشی نه پخمه.

باش هر جور راحتی

(21-09-2021، 23:36)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا نمردی که(:

الله و اکبر Telegh_01
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-09-2021، 0:07)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ʟeмoи"
مبارکت باشه خانوم خانوما(:
چقد هم که بهت میاد

مچکرممم^^

(22-09-2021، 0:09)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکت باشه عشق من
ʟeмoи

مرسی قشنگم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، TinaMk
حوصلم سررفت):
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-09-2021، 0:16)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سررفت):
زیرشو خاموش کن
Everything is Temporary(:
(22-09-2021، 0:17)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 0:16)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سررفت):
زیرشو خاموش کن

خخخخ تو چقدر بامزه ای
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-09-2021، 0:17)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 0:17)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرشو خاموش کن

خخخخ تو چقدر بامزه ای

گفتگو آزاد | نُسخه [459] 94
(21-09-2021، 23:50)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه قضیه ناموسی شده.

نه نخبه میشی نه پخمه.

باش هر جور راحتی

بابا ایمم رومیناس رومینا
ی لقب روم بزار معمولا اینگونه صدا میشم
+
جان بابا
افرین پسر خوب

خب من گیج شدم 
عه 
چ کاریه 

باش چرا میزنی

(22-09-2021، 0:10)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه قضیه ناموسی شده.

نه نخبه میشی نه پخمه.

باش هر جور راحتی

الله و اکبر Telegh_01
در این روزگار بد هیچ بدتر زخم یار نی هی روزگار تف بهت

(21-09-2021، 23:58)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:47)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری اری نکن زشته اه

با خواهر تو جهنم بهشه  Tongue

استغفرالله :/
ولی من با عشقم حتی جهنمم نمیبینم سوز ب دلت :/

+ هنوزم میگی عوض شدم؟!
نماز میخونی؟؟

جان ما تو برو بیرون ما میرم جاهای خوب کار های خوب Tongue

اره بابا بیشعوری کلا عوض شدی Big Grin
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان