امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 23:31)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:29)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا لو رفتم.
دیروز ی. اکانت دیگ زدم تا اکانتم پیشرفت نکنه نمگم ایدیشو
ههههههه
چطور دلت میاد اکانت دیگه بزنی؟
من تو اون یکی اکانتم یه عالمه قدرت داشتم بخاطر توطئه علیه ال جی بی تی بن شد
واسه این یکی کلی دردسر کشیدم

من اگه رمز اونو یادم بیاد میرم توش مرض ندارم کع

(21-09-2021، 23:31)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:29)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در رابطه با مدالای لعنتیم

گفتم ک اینجا پسر [:

(21-09-2021، 23:29)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی
منم عالیم

خودتو تو خواب دیدی که در حال اسیبی

خب من تو نصفشون ک درحال آسیب دیدنم |||= Telegh_01
اقا اخیر خوابی دیدی همونو بگو._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
@امیر‌حسین
یه لحظه یه کار خاص انجام بدم
میخوام عکس مدالامو کپی کنم بزارم تو امضا دوبل بشه
ببخشید البته بعد پاک میکنم-_-
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(21-09-2021، 23:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:29)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خواستم اما تو به اون گفتی منو بکشه چطور دلت اومد crying

اون عشق منه
تینا اگه با این حرف بزنی دیگ میرم برم نمیگردما
@"^t!ana^"

بچه ها بچه ها دوست باشید با هم همو دوست داشته باشید
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
عه مدال اضافه ساختم
هورااااااا
آزمایشم جواب دادددددد
(21-09-2021، 23:34)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین

هرکاری میخوای بکن (:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 23:34)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون عشق منه
تینا اگه با این حرف بزنی دیگ میرم برم نمیگردما
@"^t!ana^"

دلم شیکست یه زمانی میگفتی من.....
هی تتیغم کو....
سیر ترشی ارزونی خودت اصنن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(21-09-2021، 23:29)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:25)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
خیلی‌گاوی‌ تو لیاقت منو نداری((:
من خواستم اما تو به اون گفتی منو بکشه چطور دلت اومد crying

(21-09-2021، 23:26)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانواده هم نه خاندان (پ بت میگم سیر ترشی)

همچنین  سیر جان
کلا ننگ بودن خوبه ها Big Grin

بگو سیری لطفا Sad
حالا نمردی که(:
(21-09-2021، 23:23)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:19)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن هنوز ب فکر بچه دوم نیستن خیالت راحت
چرا چرا پی بردم D:

عه عجب :/ خوش بگذره بهتون P:
اه جان ما؟

افرین

میگذره  Tongue

آری دیگر آری [:
D:
بیشتر بگذره
Karlina
(21-09-2021، 23:35)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:34)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین

هرکاری میخوای بکن (:
قربون مرامت
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(21-09-2021، 23:36)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 23:34)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم شیکست یه زمانی میگفتی من.....
هی تتیغم کو....
سیر ترشی ارزونی خودت اصنن

جررررر Telegh_01
گریه نکن ):
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان