امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(19-09-2021، 20:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2021، 20:33)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سنس آو هیومر همیشه میتونه رو مخ باشه. حتما عادت نداری چون من با دوستام شوخیای خیلی بدتر هم میکنم.

ولی خب اگه تیکه هم بندازم در جواب تیکه های قبلیه. یعنی همیشه تو مود ضد حمله م.

بل بله

من دوستت نیستم که با من شوخی کنی
کلا خودت بهم گفته بودی دوست داری این کار‌و
وقتی حوصلت سر میره اینجوری با حرفات آدمارو ناراحت میکنی
چون واست لذت بخشه
و گفته بودی حتی پشیمونم نمیشی از چرندیاتی که گفتی

خب به نظرم ادم سالم اینجوری نیست

نه پشیمون که نمیشم واقعا. چون در ۹۰ درصد مواقع اصلا یادم نمیمونه که چیا گفتم. اگه یادمم بمونه میگم خب دیگه کاریش نمیشه کرد که. شاید تو یه موارد خیلی محدود در حد یکی دو جا کلا پشیمون باشم. که اونام باز شوخی نبودن جدی بودن.
در کل قبول دارما که خب باید فرق گذاشت بین دوست و غیر دوست. ولی خب از اونجایی که تعداد دوستا کمه یه ذره آدم حوصلش سر میره کلا. بعد از همون دوستای کم با یکی دو تاشون میخوام صمیمی تر دوست بشم واسه همین باهاشون شوخی نمیکنم. یه عده هم خب یه ذره خشکن آدم روش نمیشه باهاشون شوخی کنه. دیگه ته ته میمونه سه چهار نفر. که خب اونا هم سوژه کافی ندارن که بشه باهاشون زیاد شوخی کرد. مجبورم برم سمت اونایی که دوست نیستن.
و میدونی چیش جالبه. خیلی وقتا با خودم که شوخی میکنن دوس دارم الکی بگم که بهم برخورده که یه ذره توجه بگیرم ((: درحالی که نشستم دارم کتابمو میخونم اصلا حس خاصی نسبت به شوخیاشون ندارم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
@سهَ‌ند باهاش بحث نکن بزودی قراره برکنار بشه
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(19-09-2021، 20:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2021، 20:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوستت نیستم که با من شوخی کنی
کلا خودت بهم گفته بودی دوست داری این کار‌و
وقتی حوصلت سر میره اینجوری با حرفات آدمارو ناراحت میکنی
چون واست لذت بخشه
و گفته بودی حتی پشیمونم نمیشی از چرندیاتی که گفتی

خب به نظرم ادم سالم اینجوری نیست

نه پشیمون که نمیشم واقعا. چون در ۹۰ درصد مواقع اصلا یادم نمیمونه که چیا گفتم. اگه یادمم بمونه میگم خب دیگه کاریش نمیشه کرد که. شاید تو یه موارد خیلی محدود در حد یکی دو جا کلا پشیمون باشم. که اونام باز شوخی نبودن جدی بودن.
در کل قبول دارما که خب باید فرق گذاشت بین دوست و غیر دوست. ولی خب از اونجایی که تعداد دوستا کمه یه ذره آدم حوصلش سر میره کلا. بعد از همون دوستای کم با یکی دو تاشون میخوام صمیمی تر دوست بشم واسه همین باهاشون شوخی نمیکنم. یه عده هم خب یه ذره خشکن آدم روش نمیشه باهاشون شوخی کنه. دیگه ته ته میمونه سه چهار نفر. که خب اونا هم سوژه کافی ندارن که بشه باهاشون زیاد شوخی کرد. مجبورم برم سمت اونایی که دوست نیستن.
و میدونی چیش جالبه. خیلی وقتا با خودم که شوخی میکنن دوس دارم الکی بگم که بهم برخورده که یه ذره توجه بگیرم ((: درحالی که نشستم دارم کتابمو میخونم اصلا حس خاصی نسبت به شوخیاشون ندارم.

حتما برو پیش روانشناس

و فرق بین شوخی و اذیت کردن آدمارو درک کن
از ناراحت کردن و اذیت شدن آدما، لذت بردن اصلا طبیعی نیست
ما آدما واسه تو وسیله بازی نیستیم که حوصلت سر رفت بیای و اذیتمون کنی
در واقع هر وقت به من پَریدی سر یه چیز چرت بود
مثلا یادته اخرین بار که هر چی از تو دهنت درومد بهم گفتی سر چی بود؟
سر اینکه چرا رفیقای پسرم از رفیقای دخترم کمترن lollllzzz
خلاصه که من به خاطر اخلاقم سر تو هم زیاد تلاش کردم
که باهات خوب باشم
این آخریا دیدم نه اصلااا نمیشه تحملت کرد
سری آخری که جلو همه برگشتی گفتی گمشو سر چی بود؟
یکم احترام بزرگ تر بودنمو نگه میداشتی حداقل
بهم فحش دادی چون بچه ها لینک ناشناس گذاشتن lol
ولی یادم نمیاد هیچ وقت به خاطر تموممممم دفعاتی که منو الکی قضاوت کردی ، توهین کردی و کوچیکم کردی ازم معذرت خواهی کرده بوده باشی. با اینکه خوب میدونی بعضی جاها واقعاااا بی دلیل زیاده روی کردی
در کل تورو خوب شناختم. تو برعکس چیزی که نشون میدی به شدتتتت عقده ای و کینه ای بودی
بر عکس اینکه خودتو بی تفاوت جلوه میدی تو به شدتتت احساس تنهایی میکنی و خودتم دیگه نمیدونی واسه درست شدنش باید چی کار کنی
منم اشتباهاتی نداشتم. و بابتش ازت عذرخواهی کرده بودم
ولی تو همیشه از حدت رد شدی
این اخریا هم پ.خ هاتو حتی دوست نداشتم جواب بدم
دقیقا مثل حسی که فاطمه به پرهام داشت و من درکش میکنم
تو هر دفعه بدتر از قبل بودی . کاملااا هم بی دلیل . چون حوصلت سر رفته بود
خیلی جاها حتی جوابتو ندادم
از این به بعدم با گذاشتنت تو بلک لیست خودمو خوشحال میکنم

(19-09-2021، 20:56)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برکنار بشم؟
یک ماهه انصراف دادم بررسی نمیکنین حتی lolz
خدایا شکرت

و جالبه مثل چی رنگ عوضی میکنی
همین شما که به نظرت سهند دی*ث عالم بود و میگفتی تعادل روانی نداره بهش توجه نکن و خودتو به خاطرش ناراحت نکن، الان میگی سهند با این بحث نکن؟
جررررر
خندم میگیره
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق ، shahid
(19-09-2021، 21:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2021، 20:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما برو پیش روانشناس

که باهات خوب باشم
ولی یادم نمیاد هیچ وقت به خاطر تموممممم دفعاتی که منو الکی قضاوت کردی ، توهین کردی و کوچیکم کردی ازم معذرت خواهی کرده بوده باشی. با اینکه خوب میدونی بعضی جاها واقعاااا بی دلیل زیاده روی کردی
در کل تورو خوب شناختم. تو برعکس چیزی که نشون میدی به شدتتتت عقده ای و کینه ای بودی
بر عکس اینکه خودتو بی تفاوت جلوه میدی تو به شدتتت احساس تنهایی میکنی و خودتم دیگه نمیدونی واسه درست شدنش باید چی کار کنی

(19-09-2021، 20:56)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برکنار بشم؟
خدایا شکرت

همین شما که به نظرت سهند دی*ث عالم بود و میگفتی تعادل روانی نداره بهش توجه نکن و خودتو به خاطرش ناراحت نکن، الان میگی سهند با این بحث نکن؟
جررررر
خندم میگیره

خب الانم هست مگه من گفتم نیست؟

تو مریضیا ببین همه رو ناراحت کردی
عیب نیست؟ Bb4
(19-09-2021، 21:04)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2021، 21:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما برو پیش روانشناس

که باهات خوب باشم

برکنار بشم؟
خدایا شکرت

جررررر
خندم میگیره

عیب نیست؟ Bb4
اره من بدجوری مریضم. مراعات حال جسمیمو میکردین
تموم شکمم پر بخیست
حرص و جوش و استرسم برام خوب نیست
با سکوتتون خوشحالم کنین
 سپاس شده توسط shahid
(19-09-2021، 21:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2021، 21:04)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیب نیست؟ Bb4
تموم شکمم پر بخیست
با سکوتتون خوشحالم کنین

بیا دنبال جلب توجهم هست
(19-09-2021، 21:08)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2021، 21:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تموم شکمم پر بخیست
با سکوتتون خوشحالم کنین

بیا دنبال جلب توجهم هست

گمشو‌ بابا Telegh_01
من حوصله خودمم ندارم چه برسه به شما و امثال شما

خلاصه که خوش گذشت

بای بای
(19-09-2021، 21:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2021، 21:08)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا دنبال جلب توجهم هست

گمشو‌ بابا Telegh_01
من حوصله خودمم ندارم چه برسه به شما و امثال شما

خلاصه که خوش گذشت

بای بای
Telegh_01
ولی خدایی احوال رفیقتو نمیگیری ..
اینجوریم باهاش حرف میزنی؟ Telegh_51

تو به شدتتت احساس تنهایی میکنی و خودتم دیگه نمیدونی واسه درست شدنش باید چی کار کنی

دقیقا. خودم بهت گفته بودم دیگه. هر جا رو هم میخونم نوشته تنهایی باعث میشه که عمر آدم کم بشه. و من نمیدونم که این خوبه یا بد. ولی خب حداقل تلاشم رو میکنم میدونی. تا حدی که بشه سعی میکنم به بقیه نزدیک بشم حرف بزنم. و خب فکر کنم که اگه کرونا نبود خیلی بهتر میشدش. چون بالاخره بخاطر دانشگاه تونسته بودم چنتا دوست پیدا کنم. تو خونه هم خیلی وقت ها اوضاع واسه حرف زدن خوب نیستش. یعنی خب هر چقدم فاصله زیاد باشه باید بتونی بالاخره با خانوادت حرف بزنی. شاید اونا هم بلد نیستن باهام حرف بزنن. یا اونا هم خب مشکلای خودشونو دارن نمیشه ازشون انتظار داشت که بخوان بعد یه روز کار و اینور اونور رفتن بیان با بچه شون درباره اینکه مدادش گم شده یا دوستش میخواد خودکشی کنه و ناراحته حرف بزنه. واسه همین مجبور میشی خودت بگردی دنبال مدادت. یا اینکه اگه این مدادت از دست رفت بگردی دنبال یه مداد جدید. بهرحال اولین نفری که مداده رو تراش کرد خودت بودی دیگه. بعدشم که ولش کردی به امون خدا. دیگه از یه مداد تراش شده چه انتظاری داری؟ که دیگه تراش نشه و کوچیکتر نشه؟ یکی دیگه پیدا میشه که صد برابر بیشتر از تو می تراشتش. و وقتی دوباره میبینیش میفهمی که چقدر کوچیک شده و داره از بین میره.
بعدم خدایی سخته یه مداد جدید پیدا کردن. مگه آدم از چنتا مداد خوشش میاد. واسه من که برخلاف بقیه مدادرنگی ۴۸ تایی نخریدن که هر وقت خواستم هر کدوم رو بردارم. باید خودم هی بگردم یدونه یدونه پیدا کنم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، شـــقآیــق ، Prometheus ، Medusa ، Mohlek
پشمام چرا زودتر انلاین نشدم:>>>>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان