امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

برگام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
آگهی
(13-09-2021، 15:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 15:27)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگرشناسی نمیخوام دلیل میخوام
دلیل چی؟
این حرف شما ک گفتی:
در صورتی که ثابت شده خانوما توانایی عقلی بیشتر و اقایون توانایی جسمی بیشتری دارن
به هر حال ، امیدوارم خدا شفاشون بده
_
من خودم تو کف این مسئلم برای هر جوابی یه جواب دیگه دارم.
بفرمایید بنده میشنوم

اها شما گیر اون قسمت حرفای منی
خب متقابلا گفتم مردا توانایی جسمی بیشتری دارن. اون رو هم دیدی؟ خانومای اینجا باید الان ناراحت بشن که من این حرفو زدم؟ نه ! چون حقیقته
به خاطر تفاوت تو بخش هیپوتالاموس و هیپوفیز مغز اگر اشتباه نکنم
بحثش خیلی علمی میشه . بذار با چند تا مثال ساده توضیح بدم
اول اینم بگم منظور این نیست که خانوما باهوش ترن ها! نه
منظورم اینکه از یه سری قابلیت های مغزیشون بیشتر میتونن استفاده کنن
مثلا: این جمله خود کتاب پزشکی‌ بود که تمام مردان نسبت به خانوما ۵ درصد کوررنگی دارن
در واقع مشکل از اقایون نیست ها، خانوما مغزشون تو اون قسمت تشخیص جزئیات و رنگ ها بهتر عمل میکنه
واسه همین ما میتونیم ۳۳ تا رنگ صورتی رو از هم تشخیص بدیم،
یا اگر دقت کنی خانوما خیلی بیشتر از اقایون متوجه جزئیات میشن.
تو یک مهمونی تا سنگ روی کیف فلانی رو یادشون میمونه، در صورتی که اقایون به شدت کلی نگر تر هستن
شاید واسه همین دعوا های بین زن و شوهر ها تا سال هاااا تو ذهن خانوما میمونه ولی اقایون روز بعد یادشون میره
مثلا یک خانوم ممکن یهو بگه یادته ۱۱ سال پیش بهم فلان حرفو گفتی ؟ در صورتی که خیلیییی احتمالش کمه اقایون یادشون بمونه
یا مثلا خانوما مغزشون و هماهنگی بین دو نیم کره مغزشون بیشتره، برای همین میتونن چندین کار رو همزمان انجام بدن
مثلا میبینی یک خانوم داره تلفن حرف میزنه، همزمان پای گاز داره غذاشو درست میکنه، به بچش تو پذیرایی خونه مشقاشو میگه، و به طرز شگفت انگیزی متوجه صحبتای مامانش با خواهر تو اتاق هم میشه! و تلویزیون هم نگاه میکنه
همشون رو هم درست انجام میده و همشم یادش میمونه
در نتیجه جدیدا میگن خانوما برای کار های مدیریتی میتونن کارامد تر باشن
پر حرف تر بودن خانوم ها هم از دیگر علائم و نشونه های همین قضیست
اینا صحبتای من نیست ها
صحبتای دکترا و روانشناسای جهان اوله
کلیییی مثال و توضیح دیگه هم هست
خیلی خب متوجه شدم ممنون
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
(13-09-2021، 15:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی دلیل بر اینکه یکی رو از حقوق انسانی محروم کنیم نیست

بنظرت چرا دارن این کارو میکنن؟

لابد اینم سنت پیغمبره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(13-09-2021، 15:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی دلیل بر اینکه یکی رو از حقوق انسانی محروم کنیم نیست

بنظرت چرا دارن این کارو میکنن؟

چون تلاش جامعه همیشه واسه پایین نگه داشتن خانوما بوده و هست
چون خوب میدونن اگر زنا بیان بالا چقدر خوب میتونن جای مردارو تو خیلی زمینه ها بگیرن
و خیلی به نفعشونه که زن رو تو خونه نگه دارن ، ازش به عنوان دستگاه تولید مثل استفاده کنن
و لذتش رو ببرن :>
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(13-09-2021، 15:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 15:35)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی ثابت کرده؟کی گفته؟
به اونا کاری ندارم این متنو رو میگم.بفرما حالا که نوبت ما شد میگه حرفی نمیمونه.
من تجربی دیدم
ینی علاوه بر چیزایی ک خوندم ، دیدم ک دخترا زودتر میفهمن
شما ک با همجنس گرایی مخالفی ینی اسلامو خیلی قبول داری درسته؟ پس اینم باید قبول داشته باشی ک تو اسلام گفتن دختر از ۹سالگی ب بلوغ میرسه ینی عقلش زودتر از پسرا کامل میشه

من منظورم اینه که آخه بهار اینهمه چیز نوشت اینهمه دلیل آورد ک بگه خانوما اختیار خودشونو ندارن داره در حقشون بی عدالتی میشه ولی شما انگار اصن اینا رو ندیدی چسبیدی ب ی چیز، بلوغ فکری.
چرا درمورد بقیش چیزی نگفتی چون حرفاش خیلی درستو کامل بود نه؟
نه من اهل اسلام نیستم کلا
خب زودتر کامل میشه ولی دختر اون زمان قرار نیست نظریه بنویسه.حالا چه زودتر و چه دیرتر،تو بزرگ و کوچیکی که فرقی نداره.
اون حرفا درست و واقعی بود و من همشو خوندم سوالی هست؟
 سپاس شده توسط shahid
صحبت آخرم با دخترای اینجاست
درس بخونین ، یا هر طوری شده درآمد داشته باشین
سر کار برین و پول در بیارین
استقلال مالی باید داشته باشین
وگرنه بعدا خیلی اذیت میشین
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، سهَ‌ند ، ѕααяeη
(13-09-2021، 15:50)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2021، 15:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تجربی دیدم
ینی علاوه بر چیزایی ک خوندم ، دیدم ک دخترا زودتر میفهمن
شما ک با همجنس گرایی مخالفی ینی اسلامو خیلی قبول داری درسته؟ پس اینم باید قبول داشته باشی ک تو اسلام گفتن دختر از ۹سالگی ب بلوغ میرسه ینی عقلش زودتر از پسرا کامل میشه

من منظورم اینه که آخه بهار اینهمه چیز نوشت اینهمه دلیل آورد ک بگه خانوما اختیار خودشونو ندارن داره در حقشون بی عدالتی میشه ولی شما انگار اصن اینا رو ندیدی چسبیدی ب ی چیز، بلوغ فکری.
چرا درمورد بقیش چیزی نگفتی چون حرفاش خیلی درستو کامل بود نه؟
نه من اهل اسلام نیستم کلا
خب زودتر کامل میشه ولی دختر اون زمان قرار نیست نظریه بنویسه.حالا چه زودتر و چه دیرتر،تو بزرگ و کوچیکی که فرقی نداره.
اون حرفا درست و واقعی بود و من همشو خوندم سوالی هست؟
اوکی
اره خب این کارایی ک میکنن که سعی کنن دخترا رو خنگ نشون بدن واسه همینه که نمی‌خوان پیشرفت کنیم چون اینجوری اوضاع برای آقایون سخت میشه=)

نه سوالی نیس
همین که جبهه نگرفتی خوبه
=/
/=

ناشناس -_-
همه ی ما برابری میخوایم مگه نه؟
خب،منم یه سوالاتی دارم که چرا همجنسگرا ها از جنس مخالف دوری دارن.و از یک همجنسگرا میخوام که به این سوال جواب بده.دلیل ساخت ال جی بی تی،مثلث صورتی و همایت ها متداوم.هر کسی جواب نده
 سپاس شده توسط *VENUS*
همجنس گراها از جنس مخالف دوری ندارن بلکه ب جنس موافق گرایش دارن -_-
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*
(13-09-2021، 15:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی ما برابری میخوایم مگه نه؟
خب،منم یه سوالاتی دارم که چرا همجنسگرا ها از جنس مخالف دوری دارن.و از یک همجنسگرا میخوام که به این سوال جواب بده.دلیل ساخت ال جی بی تی،مثلث صورتی و همایت ها متداوم.هر کسی جواب نده
اول اینکه این مسئله واقعا ربطی به صحبتای ما نداشت
چون من دارم میگم حتی کوچیک ترین حقوقی که یک فرد به عنوان انسان باید داشته باشه، از خانوما گرفته شده
دوم، الان سوالت اینکه چرا همجنسگرا ها از جنس مخالف دوری میکنن؟ و اینکه ارتباط این سوال با بحث برابری چیه؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، ѕααяeη

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان