امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(12-09-2021، 22:40)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 22:38)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها چیزی که جلوش رو گرفته دوستای منن
دوستی.اگه دوستی برام نمونه،کاملا تسخیر میشم

داستان من کاملا برعکسه.
دوستام انرژی منفی زیادی دارن.
اون از انرژیشون تغذیه میکنه.
میلیون ها پرهام مثل من مثل همین الانم توی بعد های دیگه هستن
اگه پروژه اشوب اتفاق بیفته خدا هیچوقت این لحظه رو یادش نمیره
عجیب نیست؟
 سپاس شده توسط Prometheus ، βάરãɲ
آگهی
Music 
(12-09-2021، 22:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 21:36)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیو گرفته اما نمی تونی باورش کنی Wink

اینو نفهمیدم Telegh_01

اصلش همین خب بعد که فهمیدی یه چیز دیگه،س. Smile
بازم ببخش(؛
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد | نُسخه [458] 151
 سپاس شده توسط shghyegh ، βάરãɲ
(12-09-2021، 22:42)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 22:40)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان من کاملا برعکسه.
دوستام انرژی منفی زیادی دارن.
اون از انرژیشون تغذیه میکنه.
عجیب نیست؟

نه.
عادیه،حداقل برای من.

چون ملیون ها مثل من تو بعد های دیگه اشوب رو تو زمانای متفاوت دیدن و من سایه هایی از اونارو میبینم.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ
(12-09-2021، 22:54)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 22:42)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجیب نیست؟

نه.
عادیه،حداقل برای من.

چون ملیون ها مثل من تو بعد های دیگه اشوب رو تو زمانای متفاوت دیدن و من سایه هایی از اونارو میبینم.
پس من و تو انتخاب شدیم
میدونستی ما نوب پلیر های این بازی ایم؟
 سپاس شده توسط Prometheus ، βάરãɲ
(12-09-2021، 22:50)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 22:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو نفهمیدم Telegh_01

بازم ببخش(؛

عجبااا 33 Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، βάરãɲ
(12-09-2021، 22:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 22:50)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم ببخش(؛

عجبااا 33 Big Grin

خوبه دیگه مگه نیست Big Grin
(12-09-2021، 22:55)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 22:54)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه.
عادیه،حداقل برای من.

پس من و تو انتخاب شدیم
میدونستی ما نوب پلیر های این بازی ایم؟

اووووووه!
اگه الان متوجه این شدی نوب سگی واقعا crazy

بیا پ.خ
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(12-09-2021، 23:00)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 22:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبااا 33 Big Grin

ناح مغزم درگیر میشه Big Grin crying
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، βάરãɲ
Thumbsup 
(12-09-2021، 23:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 23:00)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناح مغزم درگیر میشه Big Grin  crying

اصلا ناراحت نباش فکر صبحونه فردا کنار طلوع آفتاب آرومت میکنه Angel
(12-09-2021، 23:21)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2021، 23:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناح مغزم درگیر میشه Big Grin  crying

اصلا ناراحت نباش فکر صبحونه فردا کنار طلوع آفتاب آرومت میکنه Angel

من طلوع آفتاب فردا رو با چیپس در دست و انتظار برای لود شدن فیلم سرمیکنم Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان