امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(10-09-2021، 17:03)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 22:55)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام : شقایق
نام خانوادگی : ندارد
محل زندگی : غار شقی صدر
عینکی هم ینستن
شعار زندگی : میخواد منو بکشهههههه  6
از ویژگی های بارز ایشون میتونیم به مهربونیای بیش از حد اشاره کنیم که اگه بگیم تو روش به چیز خوردن میفتیم و فاز میگیره ...
قیمت : 5 تومن حالا چون شمایین 3 تومنم میدم
@shghyegh

با چ حقی جنس منو میفروشی  Telegh_55
این از اول مال من بود و هست و خواهد بوددددد /=
مال خودمه v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، βάરãɲ
آگهی
Telegh_46
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-09-2021، 16:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 16:16)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بهتر از این!
وای فانتزی من اینان @_@
قرمه سبزیییی شتتت دلم خواست
خوشحالم ک روز خوبی داری ^-^

منم رفتم چت روم دوستام و کلی خوش گذروندیم از صبح
انرژی مثبت اهاطم کرده ^^

چقدر عالیییی ^^
بیا مشهد خودم برات درست کنم
امیدوارم همیشه همینجوری شاد و خوشحال ببینمت ❤️

(10-09-2021، 16:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووون جووون جووووون

بچِلونمتتتت grou
هیچی
فقط میخواستم بگم شما عشق منی 4xv
اوهوم ("
چشم از خدامه =^=
منممم ^-^♡

(10-09-2021، 19:39)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 17:03)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با چ حقی جنس منو میفروشی  Telegh_55
این از اول مال من بود و هست و خواهد بوددددد /=
مال خودمه v:

مال خودمه باووووو
 سپاس شده توسط Mohlek
(09-09-2021، 22:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2021، 21:58)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هودی؟توی این گرما؟

اینجا هم بارونه هم سگِ سرما

سقظتنلخهفاف
اینجا خیلی گرمه که
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
@"نــــــــــⓐنسی"

چقد تو خوش عکسی (:
 سپاس شده توسط _sehun_
(10-09-2021، 21:04)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــⓐنسی"

چقد تو خوش عکسی (:

من؟ واقعا؟
 سپاس شده توسط [ SouL ]
(10-09-2021، 21:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 21:04)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــⓐنسی"

چقد تو خوش عکسی (:

من؟ واقعا؟
آره !
چیز عجیبی گفتم ؟!
 سپاس شده توسط _sehun_
(10-09-2021، 21:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــⓐنسی"

چقد تو خوش عکسی (:

من؟ واقعا؟
موافقم تو این عکست خیلی خوب افتادی!
 سپاس شده توسط _sehun_
(10-09-2021، 21:08)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟ واقعا؟
آره !
چیز عجیبی گفتم ؟!

آخه من همیشه بد میوفتم تو عکسا فک کردم شوخی میکنی

(10-09-2021، 21:09)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟ واقعا؟
موافقم تو این عکست خیلی خوب افتادی!

مرسی♥
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، [ SouL ]
جررر خانوم وزیری =^=

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان