امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(10-09-2021، 15:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاشیست خونده شدن در حالی یک تراژدی انسانیه

ویژگی های مشترکشون خیلی زیاده. که اکثرا میگن یکین دیگه. چه فرقی داره موسولینی و هیتلر یا فاشیسم و نازیسم
قبول دارم ولی این تلاش هات برای چیه؟
 سپاس شده توسط shahid
آگهی
(10-09-2021، 15:33)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویژگی های مشترکشون خیلی زیاده. که اکثرا میگن یکین دیگه. چه فرقی داره موسولینی و هیتلر یا فاشیسم و نازیسم
چه تلاش هایی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(10-09-2021، 15:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:33)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه تلاش هایی؟
اینکه جلوی من این حرفا رو میزنی
ببینم نکنه یکی از اقوامتو بجای یهودیا تیربارون کردن؟
 سپاس شده توسط shahid

(10-09-2021، 15:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاشیست خونده شدن در حالی یک تراژدی انسانیه

(10-09-2021، 15:32)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجربہ ثابت کردہ اونایی ک تگش کنن بعدش میرن تو فضا بہ دلایلی
یک بعلاوہ یک

نه بابا. مگه من گفتم مدیرا آشغالین؟
دو دیگه. دیروز هم گفتم

اون از تو خوشش نمیاد
=| جواب دیگ ای نداری؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-09-2021، 15:35)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه تلاش هایی؟

تو که اول خودت گفتی fashist
شاید کرده باشن و این درد داره که فکر میکنی من فقط بخاطر مرگ و رنج اقوامم ناراحت میشم و مرگ بقیه آدما واسم مهم نیست.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
پُفک(:
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(10-09-2021، 15:35)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا. مگه من گفتم مدیرا آشغالین؟
دو دیگه. دیروز هم گفتم

اون از تو خوشش نمیاد
=| جواب دیگ ای نداری؟

حتی دشمنمون تو خلوتش دوستمون داره
نه
ناشناس
(10-09-2021، 15:37)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:35)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که اول خودت گفتی fashist
شاید کرده باشن و این درد داره که فکر میکنی من فقط بخاطر مرگ و رنج اقوامم ناراحت میشم و مرگ بقیه آدما واسم مهم نیست.
اوهوم
پس ادامه بده
 سپاس شده توسط shahid
(10-09-2021، 15:37)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پُفک(:

خِیآر /=
ناشناس
 سپاس شده توسط آمین
(10-09-2021، 15:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2021، 15:37)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پُفک(:

خِیآر /=

قُلمبه ی بد:/
حداقل یه چیزی بگو شیرین باشه:/
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان