امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

Clocket 
(08-09-2021، 21:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيخيخي دو نفرم تگمون نميكنن دلمون خوش باشه:/

هرکاری میکنم اسمت کپی نمیشه ک تگت کنم(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(08-09-2021، 21:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:45)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارتونیشو دیدی؟

اره

اون سینمایش ک سہ ساعتہ رو ندیدی؟
(08-09-2021، 21:47)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور ممکنه شیرشاه ندیده باشی :| پس تو بچگیت چیکار داشتی میکردی؟
نه زن اونه

با هیشکی عکس نمیگیره

من تو این عکس رشد کردم،عکسی که واسه من انگیزه شروع بود. :|

بامن میگسرههه

نه امکان نداره

(08-09-2021، 21:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

چرا دیدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(08-09-2021، 21:52)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيخيخي دو نفرم تگمون نميكنن دلمون خوش باشه:/

خيخيخيي
دركت ميكنم اپل اينگونس
بالاي صفه كه نوشته پروفايل كاربري فلان همه رو با هم كپي كن ميشه^^

چخبر نفسم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(08-09-2021، 21:50)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا ی شب عرفانی بسازیم

بی ادب. برو بخواب پسر بد.

شروع ما پایان خیلیاست
این خیلی تلخہ واس خیلیا
 سپاس شده توسط Prometheus
(08-09-2021، 21:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دتس چیتینگ

دیگه رفیقمه. باید کمکش کنم

(08-09-2021، 21:44)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمر رفتو
جوانی گذشتو
عشق، از سر پرید...((:

همینارو بهش بگوووو
به خدا عاشقت میشه

دهنت سرویس Telegh_01
(08-09-2021، 21:51)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:47)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بامن میگسرههه

ناموصا؟ زد بازی آخہ؟ سورنا ک بھش ترجیح میدم

جرررر.فقط لرد جزایرییییییی
 سپاس شده توسط shahid
(08-09-2021، 21:54)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:52)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيخيخيي
دركت ميكنم اپل اينگونس
بالاي صفه كه نوشته پروفايل كاربري فلان همه رو با هم كپي كن ميشه^^

چخبر نفسم
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=201291
این منظورته؟ Telegh_01
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(08-09-2021، 21:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بامن میگسرههه

نه امکان نداره

(08-09-2021، 21:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیدم

داستانشون متفاوتہ؟
(08-09-2021، 21:54)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:50)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب. برو بخواب پسر بد.

شروع ما پایان خیلیاست
این خیلی تلخہ واس خیلیا

دهنتو.
 سپاس شده توسط shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان