امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(08-09-2021، 21:20)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__.

چقدر سریع ! .__.
الان پسندیدی ؟؟؟ تمومه یعنی ؟

نه خیلی وقته ، تمومه^^

پیج دختررو که داری -__-
دل جرئت پیام دادن بهشم داری ؟ lol
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، امیر‌حسین
آگهی
:| عقیده ایی وجود نداره
این اطراف نه خاکه نه ابه نه گل
مقابله مقابله...
با اشتهای کفترا میریم به سمت قهقرا
اینجا اسمون سیاست کلا :|||||

زندگی پیچیدست...
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(08-09-2021، 21:10)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS* برای من زن نگرفتیااااا Telegh_43

به نام خداوند جان و خرد و بقیه داستان
عزیز من زن گرفتن پشمکی نیست
اما باید در موسسه ما ثبت نام کنید
و طی ۳۶۵ جلسه با انواع روان شناس ها با برترین مدرک ها تازه میفهمی زن کی میخوای باید چجوری باشه
بعد مشخصات زنِ مورد نظر رو در سایتِ زن های خود را به ما بسپارید انتخاب میکنید و بعدش هم با خداست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Prometheus ، *VENUS*
(08-09-2021، 21:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:20)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خیلی وقته ، تمومه^^

پیج دختررو که داری -__-
دل جرئت پیام دادن بهشم داری ؟ lol

هه
مارو باش فکردیم واس خودتی کِسی هستی Telegh_43
 سپاس شده توسط *VENUS*
(08-09-2021، 21:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:10)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و طی ۳۶۵ جلسه با انواع روان شناس ها با برترین مدرک ها  تازه میفهمی زن کی میخوای باید چجوری باشه
بعد مشخصات زنِ مورد نظر رو در سایتِ زن های خود را به ما بسپارید انتخاب میکنید و بعدش هم با خداست

ینی تحت هیچ شرایطی هیچی به شما ربطی نداره دگ؟ Telegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(08-09-2021، 21:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و طی ۳۶۵ جلسه با انواع روان شناس ها با برترین مدرک ها تازه میفهمی زن کی میخوای باید چجوری باشه

هم منم میخوام ثبت نام
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(08-09-2021، 21:24)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مقابله مقابله...

زندگی پیچیدست...

تو پی چی ای ها؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(08-09-2021، 21:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2021، 21:24)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مقابله مقابله...

زندگی پیچیدست...

تو پی چی ای ها؟

همه چی.

تو پی چی ها؟!
من جواب خوب میخوام -_-!
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(08-09-2021، 21:28)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و طی ۳۶۵ جلسه با انواع روان شناس ها با برترین مدرک ها  تازه میفهمی زن کی میخوای باید چجوری باشه

ینی تحت هیچ شرایطی هیچی به شما ربطی نداره دگ؟ Telegh_01
متاسفانه موسسه ما هیچ چیزی رو بر عهده نمیگیره
ظرفیت کلاس های ما محدود هست دوست عزیز
برای ثبت نام به پ.خ من عدد ۶۶۶ را ارسال کنید

(08-09-2021، 21:30)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم منم میخوام ثبت نام

ظرفیت کلاس های ما محدود هست دوست عزیز
برای ثبت نام به پ.خ من عدد ۶۶۶ را ارسال کنید
نآشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS*
(08-09-2021، 21:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مقابله مقابله...

زندگی پیچیدست...

تو پی چی ای ها؟

مامان سیمبا کیه دیگه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان