امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(07-09-2021، 12:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 12:35)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفتم هیتلر خوب بود؟

همیشه ازشون حمایت میکنی دیگه. همین عکس پروفایلت
من نگفتم هیتلر خوب بود
گفتم هیتلر عالی بود(:
 سپاس شده توسط shahid
آگهی
(07-09-2021، 12:34)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 12:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدم خیلیاشو. آموزشای جالبی داره
تو ایرانیا پهلوانان خیلی خوب بود ((:

نه میترسممم

پیانیست دیدی بعد میگی هیتلر خوب بود؟ نچ نچ

پیانیست دیدی بعد میگی هیتلر خوب بود؟ نچ نچ

آرههه خیلی باحاله بنظرم پدر مادرا هم ببینن خیلی کمکشون میکنه
پهلوانان و یادم رفت من یه زمانی ذو یاور کراش داشتم 15

منم روز میبینم مهم نیست ولی شب میخوام بخوابم... -_-

پدر و مادرها تو کارتونه خیلی گوگولین. پدرمادرای ما فقط مونده مارو بخورن ):

کلا من چیزای آروم میبینم

(07-09-2021، 12:38)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 12:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه ازشون حمایت میکنی دیگه. همین عکس پروفایلت
من نگفتم هیتلر خوب بود
گفتم هیتلر عالی بود(:

خب دیگه‌.
چرا باید اینو بگی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، _sehun_
(07-09-2021، 12:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 12:34)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرههه خیلی باحاله بنظرم پدر مادرا هم ببینن خیلی کمکشون میکنه
پهلوانان و یادم رفت من یه زمانی ذو یاور کراش داشتم 15

منم روز میبینم مهم نیست ولی شب میخوام بخوابم... -_-

کلا من چیزای آروم میبینم

آره همیشه آرومن و کمک میکنن هیچوقتم دعواشون نمیکنن -_-
پدربزرگه ام خیلی باحاله

شخصیتتم همینطوره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(07-09-2021، 12:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 12:38)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نگفتم هیتلر خوب بود
گفتم هیتلر عالی بود(:

خب دیگه‌.
چرا باید اینو بگی؟
چطور؟
که تظاهر کنی برات جالبه؟
بهترین رهبر همون بود
 سپاس شده توسط shahid
(07-09-2021، 12:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@هیتلر
@آدم
@حیوان
@عباس
@علی
@ممد
@مدیر

یه چیزی بگین

(07-09-2021، 12:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bird Box 45
@"نــــــــــⓐنسی"
quiet place رو هم بزار تو لیست ژانرش مث اینه
میخوای جاشو خیس کنه؟

(06-09-2021، 19:39)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی مزه
Yoooò
U tooooooooo
Youuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yooòooooooooooooooooooooooooooo
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
واسه خودش نمیخواد

(07-09-2021، 12:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 12:00)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی ممنون♥
قربونت برم ^^

(07-09-2021، 12:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bird Box 45
@"نــــــــــⓐنسی"

اره اره اونم قشنگه ^^
قسمت دومشم اومده
اره 47ب قشنگیه Bird Boxنیست ولی خوفه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
(07-09-2021، 12:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 12:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@هیتلر
@آدم
@حیوان
@عباس
@علی
@ممد
@مدیر

یه چیزی بگین

میخوای جاشو خیس کنه؟

Yoooò
U tooooooooo
Youuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yooòooooooooooooooooooooooooooo
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
واسه خودش نمیخواد
میدونم میگم خواهر ایشون کم سن و سال باشه
ترس چیز آسون و ارزونیه
 سپاس شده توسط shghyegh
(07-09-2021، 12:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا من چیزای آروم میبینم

پدربزرگه ام خیلی باحاله

شخصیتتم همینطوره

اونم تخیلیه پسTelegh_01

اره تقریبا
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
(07-09-2021، 12:30)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

The PianistTelegh_44

Bird Box 45
@"نــــــــــⓐنسی
The Hills Have Eyes
مال چه سالیه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(07-09-2021، 12:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 12:30)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

The PianistTelegh_44

The Hills Have Eyes
مال چه سالیه
۲۰۰۶
دومیشم اومده
تششعات رادیواکتیو و هیولا های پوست کلفت
 سپاس شده توسط shghyegh
(07-09-2021، 12:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 12:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدربزرگه ام خیلی باحاله

شخصیتتم همینطوره

اونم تخیلیه پسTelegh_01

اره تقریبا

آره میره تو لیست فیلمای علمی تخیلی Telegh_01

(07-09-2021، 12:45)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2021، 12:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه خودش نمیخواد
میدونم میگم خواهر ایشون کم سن و سال باشه
ترس چیز آسون و ارزونیه

خواهرم بزرگه تو نگران نباش
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان