امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فمنیست کیست؟

(06-09-2021، 18:29)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 17:07)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek
بیا قضاوت کن
و دلیل تعصبی بودنم رو فقط نگاہ کن
و منطق زیباشونو

میری بزرگترتو میاری؟
میرین همو کتک میزنین تهش منو تگ میکنین؟ |: برم به گالانت بگم اصن ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط shahid ، shghyegh
آگهی
(06-09-2021، 18:45)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 18:44)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازت انتظار دارم که دیگه ادامه ندی Smile

من شروعش کردم خودمم تمومش میکنم Smile

پس بگو قانع شدم و تموم کن Big Grin
پاسخ
(06-09-2021، 18:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 18:43)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی یه چی میگه یکی یه چی دیگه کدوم رو باید قبول کرد؟

میگم که باید یاد بگیری نه اینکه قبول کنی

قاطی نمیشه؟
پاسخ
(06-09-2021، 18:46)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 18:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم که باید یاد بگیری نه اینکه قبول کنی

قاطی نمیشه؟

چی قاطی بشه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
پاسخ
(06-09-2021، 18:45)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 18:29)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میری بزرگترتو میاری؟

به گالانت چه):
پاسخ
(06-09-2021، 18:46)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 18:45)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شروعش کردم خودمم تمومش میکنم Smile

پس بگو قانع شدم و تموم کن Big Grin

هنو قانع نشدم Big Grin

(06-09-2021، 18:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 18:46)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاطی نمیشه؟

چی قاطی بشه؟

این دو تا چیز که دو طرف میگن
پاسخ
(06-09-2021، 18:47)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 18:45)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به گالانت چه):
خودت کاملا در جریان ربطشی vvv:
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط shghyegh
(06-09-2021، 18:47)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 18:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی قاطی بشه؟

هر دو طرف رو میخونی و برداشت خودت رو میکنی
ناشناس
پاسخ
(06-09-2021، 18:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 18:47)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برداشت اینه نباید تسلیم شد؟:/یا...
پاسخ
 سپاس شده توسط shahid
(06-09-2021، 18:50)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2021، 18:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برداشت اینه نباید تسلیم شد؟:/یا...

هر برداشتی میتونی بکنی
ناشناس
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  متهم اصلی تجاوز به کودکان در مدارس کیست؟
Heart رفیق کیست؟
Star محرم اسرار و راز های شما کیست؟(بیاتوووووو..........)
  حرمله کیست؟/ آیا این شباهت اتفاقی است؟ +عکس
  ×جَذاب ترین زن جهان کیست؟:v
  فرد مشهور شما کیست؟
Heart ♥مونس شبهایی سیاهت کیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  میگویند مخاطب خاص تو کیست ؟
  پاچه خواری اختراع کیست؟!
  تقصیر کیست که دختران ازدواج نمیکنند (طنز)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان