امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [458]

(05-09-2021، 0:07)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 0:05)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم والا :/

عجب
خاک تو سرت

مال مامانتی دیگه.

خودت بهتر میدونی.

خوب خر خوشکل مشکلم من دارم شدت خواب میمیرم شبت خوشکل مثل من Big Grin

عه نمیدونستم :/ ممنون ک گفتی ❤

عه نگو دور از جونت
خوب بخوابی شبتم موزی اصنشمTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(05-09-2021، 0:09)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 0:07)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرت

مال مامانتی دیگه.

خودت بهتر میدونی.

خوب خر خوشکل مشکلم من دارم شدت خواب میمیرم شبت خوشکل مثل من Big Grin

عه نگو دور از جونت
تو هیچی نمیدونی همش من باید یادت بدم

جون ندارم همش روحه.

ممنون از لطف بی کرانت بانو Heart
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
برادری و برابری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-09-2021، 18:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"شـــقآ یــق"

View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

همسنِ توعه ها

لعنتی(((((:::::
اونم بیست سالشه منم بیست سالمهTelegh_01
چ صدایی داشت8
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Emmɑ
(05-09-2021، 0:13)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 0:09)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه نگو دور از جونت

جون ندارم همش روحه.

ببخشید استاد :/

نگو میگم -«- زشته عیبه عه

سپاسگذارم D:
شب موزی چطور بود؟!
Karlina
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-09-2021، 23:34)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2021، 23:32)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ب دیگران چیکار داری :/

بیا پی وی خا
دیگران به ما کار دارن بگیر کیو چیو میگم.

نه اخه پی وی حسش نی تایپ کنم صبر کن با ویس بکشم

(04-09-2021، 23:32)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها امیدوارم ب هرچی میخوای برسی پس (:
ممنون همچنین شما چیکار کردی؟

من ک کنکور رو خوب دادم ، فعلا منتظر نتایجم (:
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-09-2021، 8:07)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 0:13)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون ندارم همش روحه.

سپاسگذارم D:
شب موزی چطور بود؟!
نمی بخشم تا ادم شی

باش نمیگم.

شبیه هویج بود اصلا حال نداد crying

(05-09-2021، 9:26)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2021، 23:34)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگران به ما کار دارن بگیر کیو چیو میگم.

نه اخه پی وی حسش نی تایپ کنم صبر کن با ویس بکشم

ممنون همچنین شما چیکار کردی؟

اها شکر ایشالا قبول شی به اون رشته که دوس داشتی.

منم انتخاب رشته میکردم دانشگاه قبول میشودم اما اون رشته ای دوس دارم نمیشود
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، لــــــــــⓘلی
(05-09-2021، 10:01)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 8:07)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاسگذارم D:
شب موزی چطور بود؟!
نمی بخشم تا ادم شی

باش نمیگم.

(05-09-2021، 9:26)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون ، منم ففط فرهنگیان زدم معلوم نیس حالا قبول کنن یا ن ):
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(05-09-2021، 10:16)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2021، 10:01)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی بخشم تا ادم شی

باش نمیگم.

ممنون ، منم ففط فرهنگیان زدم معلوم نیس حالا قبول کنن یا ن ):
مصاحبه رفتی؟ پارتی جور کنی برای اونجا حله.

من فرهنگیان احتمالا میتونستم قبول شم ولی نزدم چون پرستاری میخوام
 سپاس شده توسط βάરãɲ
جنگ جنگ تا پیروزی
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان