امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 457

(03-09-2021، 12:53)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 12:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره راست میگی . چون شنبه بدترین روز هفتست -__-
من داشتم با داداش مورتال کمبت بازی میکردم Telegh_01
همش هم باختم >.<
این بچه ها خیلی تو گیم بهتر از ما پیران
صحیح
عجب بازی مورد علاقه من
عه₩-₩
کی گفته شما پیری بیا خودم یادت میدم

من یاد نمیگیرم >.<
همشون کلی حرکت مخصوص دارن )): من نمیدونم باید کدومارو بزنم که اون حرکاتا بیادددد
داداشمم هی میگی بالا مثلث چپ دایره فلان فلان
منم قاطی میکنم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(03-09-2021، 12:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 12:53)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحیح
عجب بازی مورد علاقه من
عه₩-₩
کی گفته شما پیری بیا خودم یادت میدم

من یاد نمیگیرم >.<
همشون کلی حرکت مخصوص دارن )): من نمیدونم باید کدومارو بزنم که اون حرکاتا بیادددد
منم قاطی میکنم
باید حرکت یارو رو پیشبینی کنی
من خودم فن زیاد نمیزنم خرکی مبارزه میکنمD:
متخصص کالاف خواستی من در خدمتم
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shahid
(03-09-2021، 12:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 12:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یاد نمیگیرم >.<
منم قاطی میکنم

آیدی کالافتو بدہ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-09-2021، 12:58)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یاد نمیگیرم >.<
منم قاطی میکنم

من خودم متخصص کالافم *.*
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shahid
(03-09-2021، 13:01)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدی کالافتو بدہ
انلاین نمیزنم تو خفا زندگی میکنم
مولتی پلیر سینگل پلیر سیستم نمیکشه وارزون بزنم >•<

(03-09-2021، 13:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم متخصص کالافم *.*
واو پس خیلی pro ای

سپاس شده توسط *VENUS* ، shahid
(03-09-2021، 13:02)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 13:01)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدی کالافتو بدہ

(03-09-2021، 13:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم متخصص کالافم *.*
واو پس خیلی pro ای

ارهههه پس‌ چی 22
امیرم شاهدهههه lol
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-09-2021، 13:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 13:02)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو پس خیلی pro ای

ارهههه پس‌ چی 22
امیرم شاهدهههه lol
عجب پس منم پشمکم به شما نمیرسم
 سپاس شده توسط *VENUS*

آیدی کالافتو بدہ

من خودم متخصص کالافم *.*
واو پس خیلی pro ای

._.
من الان موندم جوابت رپہ یا فوشہ یا آیدیہ چیہ
نترس باو من خودم کالافرم و بم لقب کابوس فارم دادن چی فک کردی؟
راستی داش دوبارہ ناشناستو بزار واست سوال نفرستادم
میخوام ی معما زیبا واست بفرستم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-09-2021، 13:07)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2021، 13:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهههه پس‌ چی 22
امیرم شاهدهههه lol
عجب پس منم پشمکم به شما نمیرسم

نه بابا شما اختیارررر دارین

۴ مهمان آشغالی 44
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-09-2021، 13:11)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو پس خیلی pro ای

._.
من الان موندم جوابت رپہ یا فوشہ یا آیدیہ چیہ
نترس باو من خودم کالافرم و بم لقب کابوس فارم دادن چی فک کردی؟
راستی داش دوبارہ ناشناستو بزار واست سوال نفرستادم
میخوام ی معما زیبا واست بفرستم
ترس؟به منم میگن مغز نقره ای فقط تو بهر اسنایپم حالا چی
اوکی ولی نمیتونم بهش جواب بدم مگر اینکه تو پ.خ بم بدی
 سپاس شده توسط shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان