امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 457

(01-09-2021، 12:42)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 1:07)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگ رک رو رد نکنه

قبول‌ کرد اطلاع بده Big Grin

از تو بیوش برداشت
ولی من دارم اکانتشو هه Smile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(01-09-2021، 15:07)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان این همون اقای بحث دیشبه
همون galant
میدونم بن شده گفتم باز بدونید که واسه همیشه بنش کنید
لطفا مدیران رو تگ کنید بگید ممنونم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210901-163430-076.jpg
+
خودتم تگ می کنم ببینی
@#galant
فک نمی کنم من توهینی بهتون کرده باشم شعورتون در همین حده متاسفانه

چ غلطا ک نمیکنه این Telegh_01

والا من از همه جعبه سیاترم Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-09-2021، 15:18)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 15:16)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونمم باید از پرهام بپرسی تا چ مدت کرده
این پیام و کجا داده بهت؟

اگه میشه همین اقا پرهام رو تگ کن ببینه ممنون
تو جمیلم

ایشالا داستان مزاحمت ایشون مثل داستان حسین کرمانشاهان نیست که؟
مزاحم شخص دیگه ای هم شده؟

خوب میشه زود قضاوت نکنیم و حرفای دو طرفو بشنویم .
منم مثل شما فکر میکردم قبلا . ولی کم کم یاد گرفتم نباید یک بعدی به قضایا نگاه کنم. چون هیچی اونجوری که تو لحظه اول میفهمیم نیست
@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، آمین
(01-09-2021، 16:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 15:18)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میشه همین اقا پرهام رو تگ کن ببینه ممنون
تو جمیلم

منم مثل شما فکر میکردم قبلا . ولی کم کم یاد گرفتم نباید یک بعدی به قضایا نگاه کنم. چون هیچی اونجوری که تو لحظه اول میفهمیم نیست
@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

مزاحم من نشده فقط گفت ک دوست شیم با هم بعد جوابشو ندادم گفت چرا نمیخوای یه فرصت دوستی بدی منم گذاشتمش لیست سیاه در همین حد
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-09-2021، 17:04)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 16:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

مزاحم من نشده فقط گفت ک دوست شیم با هم بعد جوابشو ندادم گفت چرا نمیخوای یه فرصت دوستی بدی منم گذاشتمش لیست سیاه در همین حد
اینجور وقتا همون اول به من یا یکی از‌ مدیرا خبر بدین ❤️

و اینکه منظورش از دوستی رفاقت نبوده ؟
 سپاس شده توسط TinaMk ، THEDARKNESS
(01-09-2021، 15:19)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ پرهام اونو تا کی بن کردی؟(:

شما میرید جیمیلاتونو چک میکنید؟چقدر بااکاالاسید
تا چهار روز
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط TinaMk
(01-09-2021، 17:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 17:04)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجور وقتا همون اول به من یا یکی از‌ مدیرا خبر بدین ❤️

و اینکه منظورش از دوستی رفاقت نبوده ؟
نمیدونم والا
من اصلا به نظرم موضوع جدی ای نبود که بخوام بیام بگم به مدیرو اینا
شایدم منظورش رفاقت بوده
 سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
وقت برای بحث کردن زیاد دارم‌ ولی توی پ.خ
نه اینجا(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-09-2021، 17:20)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اینجا(:

فرستادم پ.خ رو ❤️
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-09-2021، 17:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2021، 17:20)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اینجا(:

فرستادم پ.خ رو ❤️

اعہ سلام ونوس
دلمون واست تنگ شدہ معلوم ھس کجایی؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان