امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 457

(31-08-2021، 22:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:11)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون ک قرار بود ببینیم

نیمدی خونمون که.

به جوری اینجا واسه من شایعه درست میکنن که الان پس فردا از همین پیامت میان میگن که اره تینا رفته خونه اینا Telegh_01
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(31-08-2021، 22:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والله به خدا.

این بود که نمیتونیم از ادمایی که ازمون دوران خوشمون بیاد.
چون بودن باهاشون یه سری افکار پوچه
حتی تمام اون دیالوگایی که برای لحظه دیدارش باهاشون فکر کرده بودیم
همه اون علاقه ها
خیال پردازی ها
تصورات
پوچه.
پ و چ
تازه اونایی که می بینی هم با خودشون رابطه نداری با فانتزی هات رابطه داری و هیچ رابطه ای نیست و وقتی انگار رابطه ای هست تنها بروکراتی مالکیته .

(31-08-2021، 22:13)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیمدی خونمون که.

به جوری اینجا واسه من شایعه درست میکنن که الان پس فردا از همین پیامت میان میگن که اره تینا رفته خونه اینا Telegh_01

دایورت کن به هر کجا.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(31-08-2021، 22:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه اون علاقه ها
خیال پردازی ها
تصورات
پوچه.
پ و چ
تازه اونایی که می بینی هم با خودشون رابطه نداری با فانتزی هات رابطه داری و هیچ رابطه ای نیست و وقتی انگار رابطه ای هست تنها بروکراتی مالکیته .

(31-08-2021، 22:13)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دایورت کن به هر کجا.
چشم
(31-08-2021، 22:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

...
والله به خدا.

(31-08-2021، 22:05)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع. مگه چیزی شده که نمیخونی؟
هیچ هستیم در تنهایی غلت میزنیم
والله نمی دونم چرا بخونم. یعنی می خوام دانشگاه چی بخونم مگه؟
ولی می خونم. به نظرت کار درستیه که مبحثی بخونم؟ مثلاً تا آخر این ماه روانشناسی و اقتصاد رو ببندم. ماه بعد فلان. بعد هی از قبلی ها تست بزنم یادم نره.

خب خودت دوس داری تو آینده چیکار کنی؟ واسه همون باید تلاش کنی دیگه مگه نه؟
اونجتری فراموش نمیکنی؟ چون حجم مطالب زیاده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(31-08-2021، 22:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه اون علاقه ها
خیال پردازی ها
تصورات
پوچه.
پ و چ
تازه اونایی که می بینی هم با خودشون رابطه نداری با فانتزی هات رابطه داری و  هیچ رابطه ای نیست و وقتی انگار رابطه ای هست تنها بروکراتی مالکیته .
همه اینا مجموعه ای از دراما های ذهنته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(31-08-2021، 22:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:06)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خودم میگفتم
کسی منو دوست نداره
گفتم باید یکی مثل خودم پیدا بشه
تا اینکه این ارسالو دیدم(:
Heart

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_7df50.png
ببین.-.
حلال اوسون
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(31-08-2021، 22:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والله به خدا.

والله نمی دونم چرا بخونم. یعنی می خوام دانشگاه چی بخونم مگه؟
ولی می خونم. به نظرت کار درستیه که مبحثی بخونم؟ مثلاً تا آخر این ماه روانشناسی و اقتصاد رو ببندم. ماه بعد فلان. بعد هی از قبلی ها تست بزنم یادم نره.

خب خودت دوس داری تو آینده چیکار کنی؟ واسه همون باید تلاش کنی دیگه مگه نه؟
اونجتری فراموش نمیکنی؟ چون حجم مطالب زیاده

من خیلی فانتزی فکر می کنم کرد. دلم می خواد یه مزرعه داشته باشم و توش پیپ بکشم و آدم نباشه 30 کیلومتری جایی که هستم.
حالا چه رشته ای باید بخونم؟ :دی

آره شاید. پس باید طبق برنامه قلمچی برم جلو که ثقه تره.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، سهَ‌ند
(31-08-2021، 22:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:08)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارههه همونم
دلم برات تنگ شده بود مرد

بخورمت مرد.
چه خبر؟
(:
سلامتیت
Everything is Temporary(:
(31-08-2021، 22:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم من انقد ری**م بهش ک حالاحالاها رل نزنه 4fvf
خب پس اونم مث اینه نباید بن بشه؟

فکر کردی/:
اینستا هست
تل هست
کلی هم چت روم هست._.

(31-08-2021، 22:10)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلبم گرفت(((:

نه تو تکیTelegh_44

والا
لاشی لاشی می‌ماند
نمدونم تو تل بلاکه Telegh_01
ماشالا از هرجا میتونه ی دو سه تایی گیر بیاره پس
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Emmɑ
(31-08-2021، 22:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2021، 22:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اونایی که می بینی هم با خودشون رابطه نداری با فانتزی هات رابطه داری و  هیچ رابطه ای نیست و وقتی انگار رابطه ای هست تنها بروکراتی مالکیته .
همه اینا مجموعه ای از دراما های ذهنته

دقیقاً.
خوشم اومد.

https://soundcloud.com/dear-iran1/niaz-nawab-naghshe-to
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان