امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(18-08-2021، 16:32)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 16:25)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسودن Bl8
گشت ارشادن Bl8
بیکارن Bl8
من چی نوشتم برات ها؟

فک نکنم(:
شکر
منم سلامتی هیچی دارم به پیام شما جواب میدم خخD:

اونایی‌ ک دسته گل گذاشتی تویی؟
ن گلم من فقط دیروز ک همه درگیر این ناشناس بودن برا بعضی از دخترای فلش فک کنم برا توام جملات ادبی و انگیزشی نوشتم :] همین ،دیگ چیزی برا کسی ننوشتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
من خیلی تباهم
دارم اهنگ گوش میدم._.
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، βάરãɲ
Telegh_01
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(18-08-2021، 16:37)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 16:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور ب این نتیجه رسیدی پسرم
سیقه ی فوضولی...

=////
=/
/=

ناشناس -_-
(18-08-2021، 16:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی تباهم
دارم اهنگ گوش میدم._.
اها پس خیلی باکلاسی چون من دارم با بازی آهنگ گوش میدم.-.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek
(18-08-2021، 16:25)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 15:22)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تا میام اینجا یه چیزی مینویسم میان تو ناشناس من چرت و پرت میگن):

یکی بهم گفته بود هرکاری میخوای بکنی بگو خب که چی؟خیلی پسندیدم ممنون
حسودن Bl8
گشت ارشادن Bl8
بیکارن Bl8
من چی نوشتم برات ها؟

(18-08-2021، 15:16)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشای تو زیباست ک اینگونه میبینند :}
خوبم شکر :]
والا سلامتی از تو چ خبر ؟ چ میکنی؟
فک نکنم(:
شکر
منم سلامتی هیچی دارم به پیام شما جواب میدم خخD:
نگو اینو
سلامت باشی پسر جان :]
خوبه
:}
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(18-08-2021، 16:39)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 16:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی تباهم
دارم اهنگ گوش میدم._.
اها پس خیلی باکلاسی چون من دارم با بازی آهنگ گوش میدم.-.
باکلاس دوست ندارم._.خیلی سمه
چی بازی میکنی؟:>
(18-08-2021، 16:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 16:37)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیقه ی فوضولی...

=////

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] 163
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(18-08-2021، 16:17)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 16:03)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما جیگرم*-*

دورت بگردم، مرسی. :**
خیلی عجیب و طولانی بود راستش. داشتم از یه بچه‌ای مراقبت می‌کردم، که بچه‌هه بچگیِ خودم بود در اصل. دقیقاً شبیه یکی از عکسایی که دارم از اون دوران. 
بعدش... من خیلی مراقبش بودم و دوستش داشتم.
توی یه جای شلوغی بودیم و من سفت بغلش کرده بودم و همه‌ش بهش حرفای قشنگ می‌زدم و...
ولی ازم دزدیدنش. 
یه مرده، یه دفعه با چاقو افتاد دنبالم که من این بچه‌هه رو می‌خوام. باید مال من باشه. من بچه ندارم. باید بچه‌تو بدی به من.
من فرار می‌کردم هی. آخرش رفتم توی یه ساختمونی. پله‌های بلند مارپیچ داشت.
همینطوری از پله‌ها می‌رفتم بالا که یهو دیدم بچه‌م دیگه بغلم نیست.
رفتم بیرون که دنبالش بگردم و پیداش نکردم.
دوباره برگشتم توی ساختمونه...
دیدم که روی هرکدوم از اون پله‌ها یه بچه هست که شبیه بچه‌ی من لباس پوشیدن. اما هیچکدومشون بچه‌ی من نبودن.
از غم و ناامیدی داشتم می‌مردم که بیدار شدم. 

بعد از اونموقع ذهنم درگیرشه. آخه یعنی چی که خودت رو از خودت بدزدن؟ خیلی عجیبه به خدا. اه. 

چقدر این خوابت شبیه این تفسیره._.

اگر در خواب دیدید که خودتان دزده شده‌اید نمایانگر این است که تصور می‌کنید بر خلاف میل خود زیر نفوذ و سلطه شخص دیگری قرار دارید. وقتی وقایعی در زندگی، از قبیل ترک خانه یا مدرسه، شما را به سمت تغییراتی در خودتان سوق می‌دهد که به آن‌ها مایل نیستید، احتمال دیدن این رویا وجود دارد. همچنین وقتی انسان‌هایی که با آن‌ها زندگی می‌کنید دار و دسته‌ای تشکیل می‌دهند و شما را تحت فشار می‌گذارند نیز ممکن است این رویا را ببینید. گاهی این احساس تحت فشار بودن از درون خود شماست، به علت اینکه بخش جدیدی از روان شما می‌کوشد که پدیدار شود.

درسته نه؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
(18-08-2021، 16:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 16:22)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایکاش منم یدونه boy friend's friend داشتم تو امضام تگش میکردم

خودت را مسخره کن  Telegh_54 Telegh_01

در چشمان جدی من اثری از شوخی میبینی؟ Bl6
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان