???????????
اگه اومد.__.
تف رو صفتت-_-
اگه اومد.__.
تف رو صفتت-_-
|
[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
???????????
اگه اومد.__. تف رو صفتت-_-
18-08-2021، 16:17
(18-08-2021، 16:03)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دورت بگردم، مرسی. :** خیلی عجیب و طولانی بود راستش. داشتم از یه بچهای مراقبت میکردم، که بچههه بچگیِ خودم بود در اصل. دقیقاً شبیه یکی از عکسایی که دارم از اون دوران. بعدش... من خیلی مراقبش بودم و دوستش داشتم. توی یه جای شلوغی بودیم و من سفت بغلش کرده بودم و همهش بهش حرفای قشنگ میزدم و... ولی ازم دزدیدنش. یه مرده، یه دفعه با چاقو افتاد دنبالم که من این بچههه رو میخوام. باید مال من باشه. من بچه ندارم. باید بچهتو بدی به من. من فرار میکردم هی. آخرش رفتم توی یه ساختمونی. پلههای بلند مارپیچ داشت. همینطوری از پلهها میرفتم بالا که یهو دیدم بچهم دیگه بغلم نیست. رفتم بیرون که دنبالش بگردم و پیداش نکردم. دوباره برگشتم توی ساختمونه... دیدم که روی هرکدوم از اون پلهها یه بچه هست که شبیه بچهی من لباس پوشیدن. اما هیچکدومشون بچهی من نبودن. از غم و ناامیدی داشتم میمردم که بیدار شدم. بعد از اونموقع ذهنم درگیرشه. آخه یعنی چی که خودت رو از خودت بدزدن؟ خیلی عجیبه به خدا. اه.
18-08-2021، 16:18
(18-08-2021، 10:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چشم مبارکه
18-08-2021، 16:19
(18-08-2021، 16:04)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون لینکو بفرست به صابر خوابتو تبدیل کنه به رویای صادقه
18-08-2021، 16:22
ایکاش منم یدونه boy friend's friend داشتم تو امضام تگش میکردم
18-08-2021، 16:24
(18-08-2021، 16:19)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
18-08-2021، 16:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-08-2021، 16:26، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
(18-08-2021، 15:22)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حسودن گشت ارشادن بیکارن من چی نوشتم برات ها؟ (18-08-2021، 15:16)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک نکنم(: شکر منم سلامتی هیچی دارم به پیام شما جواب میدم خخD:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واقعا اگ اینو نمیگفتم ی دونه حتا ی دونه سپاسم نمیدادین (18-08-2021، 16:22)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اسم جدید مبارک (:
18-08-2021، 16:30
در ناشناس حرف ها عکس و واقعیت برعکس است
کی میخواد با من حرف بزنه کی تحمل داره با من حرف بزنه بمولا...
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|