16-08-2021، 13:12
ﻣﺘﺮﺳﮏ ﺭﺍ ﺩﺍﺭ ﺯﺩﻧﺪ ، ﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﺩﻭﺳﺘﻲ ﺑﺎ ﭘﺮﻧﺪﻩ…! ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺗﺎﺭﺍﺝ ﻣﺰﺭﻋﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻮﺳﻪ ﺍﻱ ﻓﺮﻭﺧﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﺭﺍﺳﺖ ﻣﻴﮕﻔﺘﻲ ﮐﻪ ﺍﻳﻨﺠﺎ”ﻗﺤﻄﻲ ﻋﺎﻃﻔﻪ”ﻫﺎﺳﺖ..♡
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه یازدهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
16-08-2021، 13:12
ﻣﺘﺮﺳﮏ ﺭﺍ ﺩﺍﺭ ﺯﺩﻧﺪ ، ﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﺩﻭﺳﺘﻲ ﺑﺎ ﭘﺮﻧﺪﻩ…! ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺗﺎﺭﺍﺝ ﻣﺰﺭﻋﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻮﺳﻪ ﺍﻱ ﻓﺮﻭﺧﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﺭﺍﺳﺖ ﻣﻴﮕﻔﺘﻲ ﮐﻪ ﺍﻳﻨﺠﺎ”ﻗﺤﻄﻲ ﻋﺎﻃﻔﻪ”ﻫﺎﺳﺖ..♡
16-08-2021، 16:16
آدم از تنهایی پوست بندازه، بهتر از اینکه به یه خائن پلشت فرصت دوباره بده
• وحشت کهکشان
16-08-2021، 16:50
آدم چقدر خالیست از خودش
وقتی پر است از یاد کسی (:
16-08-2021، 17:05
این فراموشش کنها و بهش فکر نکنها همش الکیه ولی اینو وقتی میفهمی که نوبت خودت میرسه : )
17-08-2021، 0:11
مدیریت عجیب ببخشید:
دیدی دنیا دو روزه وفا نداره؟ دیدی گرد و خاک کردی گرد سُم خَران شما نیز بگذرد؟ دیدی دیونه ها همه اخمو شدن؟ اویزون شدن؟ دیدی مردم بی لبخند؟ دیدی دیگه نا نداریم یه آب گرمو وصلش کنیم؟ دیدی زمین سفت نبود؟ دیدی حیف کردی؟ دیدی دیوونه ها جای چونه زدن واسه ی آب گرمشون همه رفتن فیسبوک و مکافات از لَجت؟ دیدی لاغر شدیم رومون نمیشه بریم بیرون؟ مدیریت عجیب با شمام دوست عزیز نگاه کرد به دور دست گفت: الهم عجل لولیک الفرج و العافیت و نصر و جعلنا من خید من اعوانهی و انصاره و المستشهدین و بینه یدیهی. وقتی می رفت دوستاش تا دم درم باهاش نرفتن.هنوزم دیده نمیشه.صداش که کردیم جواب نداد از همون تو حیاط داد زدیم: خداحافظ مدیریت عجیب !(:♡
17-08-2021، 10:47
تلخ ترین نوع التماس وقتی که یکی با بغض میگه :
تو اصلا دوسم داری ؟
17-08-2021، 17:25
آدمیزاد گوگل نیست
که تا دوتا حرف بزنی، حدس بزنه چی میگی برو سَر اَصل مطلب بگو: «دوستت دارم»! قبول کرد،کرد، قبول نکرد، دوباره بگو...! انقدر بگو که هم قبول کنه، هم باور!
17-08-2021، 18:28
مردهایی که دلشان برای دختر بچه ها غنج میرود را یک جور خاص دوست دارم
آن هایی که تمام گلهای دخترک گل فروش را یک جا میخرند آنهایی که آرزو دارند فرزندشان دختر باشد آنها عجیب خواستنی هستند انگار به خودشان ایمان دارند که دل هیچ دختری را نشکسته اند یا شاید هم عاشق دختری شدهاند که پدرش را بیشتر از جانش دوست دارد من این مردها را یک جور خاص دوست دارم. - راضیه محتشمی
18-08-2021، 4:02
18-08-2021، 11:07
گذشته شبیه اتاقی پر از صندلیهای خالیست که دیگر هیچ وقت پُر نمیشوند...
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|