امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(17-08-2021، 21:36)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر هر شب حوصلم سر میره ک‌ دیگ واسم شده یه سبک زندگی

دقیقا
آگهی
(17-08-2021، 21:36)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ساعت ۱۰ بخوابی شی‌های کوتاه تری خواهی داشت و در نتیجه حوصلت کمتر سر میشهWink

(17-08-2021، 21:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:35)behnaz81 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقیه فکر می کنن فیکم  Telegh_59

ولی من فکر میکنم تو جدیدی

من تورو میشناسم؟ آشنا بنظر میای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(17-08-2021، 21:37)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا

):
(:
(17-08-2021، 21:35)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا مرگم بده میخوای فحشم بدی؟  Big Grin  Heart

اره بدجووووووووور Heart  Smile
داری دست میزاری رو نقطه ضعفم
نکن
نترس تورم میبرم Wink Heart
سرم درد میکنه
فکر کن غرورتو نادیده بگیری به یکی همش پیام بدی
اونم جوابتو نده
 سپاس شده توسط ραтяιcια
نظر موخام 29
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(17-08-2021، 21:37)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ساعت ۱۰ بخوابی شی‌های کوتاه تری خواهی داشت و در نتیجه حوصلت کمتر سر میشهWink

(17-08-2021، 21:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من فکر میکنم تو جدیدی

من تورو میشناسم؟ آشنا بنظر میای

چشم استاد ممنون از پیشنهادتون
(:
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(17-08-2021، 21:36)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند سالت بود فهمیدی دوبار بزنی رو کامنت لایک میشه؟
لایک کردم ولی برش داشتم Telegh_07

ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(17-08-2021، 21:39)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:37)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا

):

هعی

دقیقا
تو که کالاف میزنی چرا حوصلت سر میره؟

@امیر‌حسین پیشنهاد میکنم رامسر که اومدی قید جواهرده رو بزنی
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(17-08-2021، 21:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:35)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بدجووووووووور Heart  Smile
داری دست میزاری رو نقطه ضعفم
نکن
نترس تورم میبرم  Wink  Heart
سرم درد میکنه
فکر کن غرورتو نادیده بگیری به یکی همش پیام بدی
اونم جوابتو نده

من نمیاااااام

تو غلط میکنی غرورتو نادیده میگیری
من که مثلا غرور داشتم ندیدی دختره چه بلایی سرم اورد؟مث مرده متحرک شدم چند روز واقعا
نکن ارمی میدونم داری چیکار میکنی نکن
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان