امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(17-08-2021، 21:24)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:23)behnaz81 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من جدیدم

الان همه بهت میگن فیکی

(17-08-2021، 21:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:23)behnaz81 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من جدیدم

سلام حسام جان157f

جان خودم فیک نیستم
چرا فکر می کنین فیکم؟ Telegh_59
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی

سلام
من جدیدم

عکس از شناسنامت بفرست
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(17-08-2021، 21:26)behnaz81 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حسام جان157f

جان خودم فیک نیستم
چرا فکر می کنین فیکم؟ Telegh_59
افرین
(17-08-2021، 21:26)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من جدیدم

عکس از شناسنامت بفرست

Telegh_59
راستش من یه حساب کاربری داشتم اینجا
باحال خوش
چند سال نیومدم رمزش یادم رفت
این حسابو زدم
اگه نگفتم واسه اینه کارای جالبی با اون حساب کاربریم نکردم
آیا میدانستید تعداد تن فروشان اینترنتی زیاد شده است

خداوکیلی میدونستی سپاس بده

(17-08-2021، 21:29)behnaz81 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 21:26)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس از شناسنامت بفرست

Telegh_59
راستش من یه حساب کاربری داشتم اینجا
باحال خوش
چند سال نیومدم رمزش یادم رفت
این حسابو زدم
اگه نگفتم واسه اینه کارای جالبی با اون حساب کاربریم نکردم

ممد گاو کش ؟
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
کلا عادت دارین همه رو اذیت کنین نه؟ Telegh_59

(17-08-2021، 21:25)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلنم باحال نیست
دیگه نشنوم Dodgy
باشه خدا مرگم بده ک دوست نداری

ارمی جان حواست باشه فحشت ندم Heart Smile
 سپاس شده توسط Emmɑ
(17-08-2021، 21:29)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا میدانستید تعداد تن فروشان اینترنتی زیاد شده است

خداوکیلی میدونستی سپاس بده

اگه دوبار روی پیام من بزنی وقت زیادی ازت نمیگیره ولی باعث شکوفایی و دیده شدن کسب و کار من میشه 
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

چ شب کسلیه
(17-08-2021، 21:32)behnaz81 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا عادت دارین همه رو اذیت کنین نه؟ Telegh_59

اخی
(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان