17-08-2021، 15:55
(17-08-2021، 15:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2021، 15:25)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی حقشو نمیده؟
یه عزیزی به اسم مادر
یواشکی نمیشه؟ از نسخه وبش استفاده کنی
یا ی سری برنامه حتما هست که مخفی کنه اپارو تو گوشی
(17-08-2021، 15:49)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2021، 15:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه تفاهمی منم میخواستم پنج برم|:
میای پنج و نیم بریم دیگه خدایی ؟
آره جدی. بدجور موافقم. :|
تا شیش و نیم خوبه؟ یا هفت؟
اول میخواستم بگم شیش و نیم... ولی نه هفت خوبه
بعدشم نیم ساعت استراحت ها ؟
.__.
(17-08-2021، 15:50)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2021، 15:46)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چجوری بتونم؟):
من خیلی سست عنصرم تو همه چی... بچه ها در جریانن
عه گیمری؟((((= من نیستم ولی گیمری خیلی خوبه میگن باعث میشه کیفیت رویاهای خواب بهتر شه و امکان لوسید دریمم بالا میبره .__.
میتونی سخت نیست مث یه معتاد در کمپ میمونه اولش از شدت درد(دوری از موبایل و وسایل الکترونیکی)نمیدونی چیکار کنی اما یه مدت که بگذره میتونی درس و کتاب و ...
جایگزینشون کنی^^
اره(:/دقیقا چون بازی ها قوه تخیل را قوی کننن(:
خسستم از تلاش
خسستممممم از دررررسسس
سعیمو میکنم ولی قول نمیدم موفق شم):