امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(17-08-2021، 14:24)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 14:22)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واسه چرتو پرتا غضه نمیخورم♡
دشمن باعث میشه ادم قوی شه مگه نه؟:>>
بیا بگلم999

خوب میکنی
معلومه که بله
قربونت بشم ❤️

(17-08-2021، 14:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببند نیشتو این چه حرفیه-___-
خوبی پتو؟

باش._.
اره خوبم.-.
خدانکنه حالا دیگه نشود فاش کسی انچه میان منو توست.__.♡♡
-
فادات
منم خوبم
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(17-08-2021، 14:28)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شقایق خانوم راستش همیشه دوست داشتم این رو به شما بگم که من خیلی از شما خوشم میاد ولی روم نمیشد
سلام*.*

خو الان نشون بدم ذوق کردم یا الکی بگم خیلی شاخم مهم نیس؟4fvf
39

مشکل زمانی حل مبشه که همه بیان همینو تو روت بگن...
دنیا از ناگفتن ها داره خفه میشه):
میدونستی خیلی چرتی؟ مخصوصا ایموجی خالی میفرستی توی چتروم؟? یا میای یه ک* شعری مینویسی و یه ایموجی کنارش؟ واقعا با این کارت حس میکنم خیلی ک**ه شعری

اره میدونستم ولی برام جالبع تو با این حجم از مغزت چطو فهمیدی4fvf

حست درسته منم دوست دارم:*
(17-08-2021، 14:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط تو ناشناس من توهین میشه؟-___-

یه متن بلند قشنگ بهم رسید، اصلاً دلم شکست وقتی دیدم کپی پیست شده از گوگله. ((":
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، امیر‌حسین ، Emmɑ
(17-08-2021، 14:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریا نباشه تو ناشناس من همش تعریفه
ولی یه گوزنی هست گیر داده مغروری
+
اونا عقده ایین آرمییی بهشون گوش نده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ραтяιcια ، Emmɑ
(17-08-2021، 14:29)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 14:24)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب میکنی
معلومه که بله
قربونت بشم ❤️

باش._.
اره خوبم.-.
خدانکنه حالا دیگه نشود فاش کسی انچه میان منو توست.__.♡♡
-
فادات
منم خوبم

اوه مای گادD:

باز یادم رفت بپرسم توخوبی-_-
مرض فراموشی دارم شرمندهD:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

(17-08-2021، 14:30)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه متن بلند قشنگ بهم رسید، اصلاً دلم شکست وقتی دیدم کپی پیست شده از گوگله. ((":

لینکتو تو امضات بد گذاشتی ...
 سپاس شده توسط Medusa
(17-08-2021، 14:30)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 14:28)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شقایق خانوم راستش همیشه دوست داشتم این رو به شما بگم که من خیلی از شما خوشم میاد ولی روم نمیشد
سلام*.*

خو الان نشون بدم ذوق کردم یا الکی بگم خیلی شاخم مهم نیس؟4fvf
39

مشکل زمانی حل مبشه که همه بیان همینو تو روت بگن...
دنیا از ناگفتن ها داره خفه میشه):

حتما صلاح دیده نگه2chw
(17-08-2021، 12:33)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهار جدیه؟

گاهی اوقات
اما برای من نه
نآشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
ک* نمک

قربونت منم دوست دارم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان