امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ]

(17-08-2021، 11:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:41)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پیوی بگو
و راحت باش v:

ميخوام يكم دلبري كنم ديگه :*

دلم طاقت نداره هاelec
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
اونی که میگی مغرورم بگو کی ای به خدا دعوات نمیکنم فقط میخوام بدونم چه رفتاریم اذیتت میکنه):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-08-2021، 11:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختران گرامي از اونجايي كه من كرم دارم واسه چن تاتون كراش نوشتم(:

Telegh_01Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek
(17-08-2021، 11:43)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميخوام يكم دلبري كنم ديگه :*

دلم طاقت نداره هاelec

اِي بابا چــــــــــرا؟fly2

(17-08-2021، 11:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختران گرامي از اونجايي كه من كرم دارم واسه چن تاتون كراش نوشتم(:

Telegh_01Telegh_01

Telegh_01نخند عع ميام مينويسما
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
خودتون میرین واسه خودتون کرم میریزین بعدا میندازین تقصیر بقیه Telegh_01

@Musalick رفتم خوندم همه اونایی که نوشتیو. مشکل اینه تو اون ناشناسه ۲۰۰ تا پیام هست وقتی یکی یچی مینویسه مجبورم هی همه رو بخونم Telegh_28
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-08-2021، 11:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتون میرین واسه خودتون کرم میریزین بعدا میندازین تقصیر بقیه Telegh_01

.__.
من فقط واسه بقيه كرم ميريزم مگه مرض دارم دل خودمو خوش كنم به خودم؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند
(17-08-2021، 11:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:43)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم طاقت نداره هاelec

Bc9
(17-08-2021، 11:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bc9

جووون بابا*-* بيا پيش خودم به هيچ كي نيميدمت
نآشِنآسَم(:
(17-08-2021، 11:49)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bc9

جووووون v:
(17-08-2021، 11:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2021، 11:49)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووووون v:

انقد دلبري نكن ميام ميدزدمتاAdore
نآشِنآسَم(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان