امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 23:42)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 23:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
khkhkhkhkh

هیخیخیخیخیخیخیخخیخیخیخیخیخیخیخیخیلالالترالالالالالالالالالا چخبر اسکله؟خیخیخخیخیخیخیخیخیخیخیخیخخییخخیخیخیخی 
._____. 
آگهی
(15-08-2021، 23:42)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 23:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما میایم تو فلشخور که چی؟که از تلخی های زندگی واقعی فاصله بگیریم و به مدت چندین ساعت شاد باشیم .از خود واقعیمون دور باشیم یکم
میایم شاد باشیم  .چرا این شادی ها رو خراب میکنید ؟ نه میزارید بقیه لذت ببرن نه خودتون  و اوقات  همه رو تلخِ تلخ میکنید
یکم به خودتون بیایین
اوضاح دنیای واقعی که ناجوره روزی 200 -300 نفر میمیرن برای ادم هیچ روحیه ای نمیمونه
حداقل اینجا رو خراب نکنید

واقعا یه گروه بودم توی واتساپ .. بچهاش هم سن سال فلشخوریا بودن ...
انقدر مهربون و شوخ بودن که نگو...

واقعا دلم براشون تنگ شده خیلی بی ریا بودن

از لحاظ روحی به یه سری ادم خوب نیاز دارم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
وقتی سهند نباشه کام ادم تلخ میشه خیخی
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 23:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 23:42)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیخیخیخیخیخیخیخخیخیخیخیخیخیخیخیخیلالالترالالالالالالالالالا چخبر اسکله؟خیخیخخیخیخیخیخیخیخیخیخیخخییخخیخیخیخی 
._____. 

چرا وسط پیام من پیامتو نوشتی بی ادب؟ 

بدبختی حسین بدبختی|= 
تو چخبر؟
 سپاس شده توسط Prometheus
نقل قول: انقدر نگیر خودتوووووو ممنون یکم خاکی‌ باااششششش
حرف گفته شده تو ناشناس ..

واقعا خودمو نمیگیرم .. خیلیم خاکیم فقط چون باهام معاشرت نداشتی اینجوری فکر میکنی و مشکل اساسیم اینه که نمیتونم با هرکسی معاشرت کنم Heart
 سپاس شده توسط Prometheus
(15-08-2021، 23:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 23:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبختی حسین بدبختی|= 
تو چخبر؟

زورم زیاده

هیچی باباب ._. این قیافه چت میکنیم قیافمون روD: تصور میکنن
کاممون رو تلخ میکنن چه وضعیه

همش تقصیر امریکاست
مرگ بر اومریکا

بدبختی چرا؟؟
(15-08-2021، 23:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 23:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبختی حسین بدبختی|= 
تو چخبر؟

زورم زیاده

همش تقصیر امریکاست
مرگ بر اومریکا

بدبختی چرا؟؟

همه جای زمین سرای من است حتی آمریکا ! 

اینجا نمیشه گفت حسین زشته.... |: 
 سپاس شده توسط Prometheus
(15-08-2021، 23:47)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: انقدر نگیر خودتوووووو ممنون یکم خاکی‌ باااششششش

واقعا خودمو نمیگیرم .. خیلیم خاکیم فقط چون باهام معاشرت نداشتی اینجوری فکر میکنی و مشکل اساسیم اینه که نمیتونم با هرکسی معاشرت کنم Heart

سلام برار

مشکل حل شدنیه
مشکل باید حل بشه ':v

(15-08-2021، 23:53)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 23:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زورم زیاده

همش تقصیر امریکاست
مرگ بر اومریکا

بدبختی چرا؟؟

همه جای زمین سرای من است حتی آمریکا ! 

اینجا نمیشه گفت حسین زشته.... |: 

نچ نچ نچ...کافر..ضد انقلاب

گمشو پ.خ
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(15-08-2021، 23:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 23:47)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برار

مشکل حل شدنیه
مشکل باید حل بشه ':v

مدیرا اذیتتون کردن بهم بگید Telegh_02
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
به سوالات درون ناشناس پاسخ بدید (=
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان