امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 11:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اون امپراطور بادها بود
این امپراطور آبهاس  Telegh_59این چ اسماییه Telegh_01
احتمالا امپراطور آبها نوه ی نوه‌ی جومونگه

آدم یاد الهه های یونان باستان میفته :| Telegh_01
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh ، βάરãɲ
آگهی
دوم ابتدایی بودم نشون میداد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(15-08-2021، 11:48)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن از هر دست بدی ، از همون دست میگیری Telegh_01

دروغ میگن ،اینجا کسی سپاس نمیدهTelegh_01
فقط چن نفر محدود

اتفاقا اکثرا سپاس میدن
به جز یه تعداد محدود
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(15-08-2021، 11:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گیج شدم Telegh_01
مگه امپراطور آبها داشتیم؟

(15-08-2021، 11:46)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام‌

سلاام ^^
منم Telegh_01
حسام گف دارم امپراطور آبها نگا میکنم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، *VENUS*
(15-08-2021، 11:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آب باد خاک آتش Telegh_01
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Ɗєя_Mσηɗ
(15-08-2021، 11:50)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بریم بهش سنگ پرت کنیم

نه نه
آجر و بلوک پرت کنیم

باید یه کاری کنیم سالار عقیلی بیاد واسش آهنگ بخونه
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-08-2021، 11:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:46)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام‌

سلاام ^^

چ خبر

(15-08-2021، 11:49)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:47)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد میگی صدرا خوبه چرا نمیاد
سلام ک
صدرا میشه تو هم نظرت رو تو ناشناس بگی (:
فقط لطفا نگو خفه شوTelegh_01

من تو ناشناس نمیگم تو جلوی روی خود طرف میگم
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

(نظری ندارم)
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، *VENUS*
(15-08-2021، 11:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گیج شدم Telegh_01
مگه امپراطور آبها داشتیم؟

سلاام ^^
منم Telegh_01
حسام گف دارم امپراطور آبها نگا میکنم Telegh_01

اون معلوم نیست داشته چی نگاه میکردهههه Telegh_01
وگرنه امپراطور آبها نداشتیم فکر کنم
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، shghyegh
(15-08-2021، 11:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:48)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ میگن ،اینجا کسی سپاس نمیدهTelegh_01
فقط چن نفر محدود

اتفاقا اکثرا سپاس میدن
به جز یه تعداد محدود

شاااید Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط *VENUS*
(15-08-2021، 11:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون Telegh_01
دوتا عنصر دیگه مونده ازش امپراطور بسازن Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان