امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 11:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 13:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-نــــــــــⓐنسی" زودباش بگو کی اذیتت کرد

یک فرد چاپلوس

بیا بریم بهش سنگ پرت کنیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، _sehun_
آگهی
این داستان : گیج شدن شقایق Telegh_01
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط *VENUS*
(15-08-2021، 11:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بگم مسخرم میکنین :ngh:
اگه خوب شد حتما میگم :ngh:

نه نه من مخسره نمیکنم

پس وایستا تموم بشه :ngh:
امیدوارم بعدش مسموم نشم Telegh_01
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، _sehun_
بعد میگی صدرا خوبه چرا نمیاد
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، *VENUS*
(15-08-2021، 11:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کار اعتیاد آوره
وقتی شروع کنی دیگه باید با شلیک گلوله متوقفت کنن bathtime

فکر‌کنم یه ارتباطایی داشتن
مثلا فکر کنم داستان نوه ی جومونگ بود ، نبود؟
نه اون امپراطور بادها بود
این امپراطور آبهاس Telegh_59این چ اسماییه Telegh_01
احتمالا امپراطور آبها نوه ی نوه‌ی جومونگه

من گیج شدم Telegh_01
مگه امپراطور آبها داشتیم؟

(15-08-2021، 11:46)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام‌

سلاام ^^
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، shghyegh
(15-08-2021، 11:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:43)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوم ):
اشکا نداره سپاسا جای دوری نمیرهTelegh_01

میگن از هر دست بدی ، از همون دست میگیری Telegh_01

دروغ میگن ،اینجا کسی سپاس نمیدهTelegh_01
فقط چن نفر محدود
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط *VENUS*
(15-08-2021، 11:47)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من چی کار کردم؟ ):
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(15-08-2021، 11:47)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ک
صدرا میشه تو هم نظرت رو تو ناشناس بگی (:
فقط لطفا نگو خفه شوTelegh_01
                               توهم زا نیست ...♡

اون امپراطور دریا بود. آب ها چیه دیگه
ناشناس
(15-08-2021، 11:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 11:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک فرد چاپلوس

بیا بریم بهش سنگ پرت کنیم

نه نه
آجر و بلوک پرت کنیم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان