امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(14-08-2021، 22:08)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
میگم بیا من و تو هم از هم تعریف کنیم Telegh_01
_
وای حسااام چقد تو خوشتیپی پسر Telegh_01

شنیدم دیسکورد بودید بدون من
بابا شماها خیلیییی نامردیدددد
(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
آگهی
(14-08-2021، 22:08)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
_
عا ایول Telegh_01

اصن ملکه زیبایی هستی بمولا :v
به گرد پاتم نمیرسیم :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(14-08-2021، 22:09)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 22:08)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس بهتر  نببینم.Telegh_01
+
درست نشه میزنم تو سرت
جر من تضمین میکنم
بدم نیستی ک تو
من خر کیف.
امید الکی فقط ندی فردا بزنن تو پرمون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(14-08-2021، 22:09)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
_

بعله جاتون خالی (:
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(14-08-2021، 22:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناسرین میخوام )))):

ناز سرین؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-08-2021، 22:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
_
عا ایول Telegh_01

فداتشم ک خوشگل ترین پسر انجمنTelegh_01Telegh_01
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(14-08-2021، 22:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جر من تضمین میکنم
بدم نیستی ک تو
من خر کیف.

به من میخوره امید الکی‌ بدم؟ Telegh_01

(14-08-2021، 22:11)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله جاتون خالی (:

من دیگ نمیام): هعی
(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek ، βάરãɲ
(14-08-2021، 22:11)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 22:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناسرین میخوام )))):

ناز سرین؟

قدیما میگف ناز سرین
الان میگه ناسرین

میخوام ))):
ناشناس
(14-08-2021، 22:12)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 22:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خر کیف.

به من میخوره امید الکی‌ بدم؟ Telegh_01

(14-08-2021، 22:11)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله جاتون خالی (:

من دیگ نمیام): هعی

امممم
نه واقعا نمیخوره

(14-08-2021، 22:12)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 22:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا ایول Telegh_01

فداتشم ک خوشگل ترین پسر انجمنTelegh_01Telegh_01

یکی حسودیش کرده Wink
 سپاس شده توسط Mohlek ، itinamk
@shghyegh

زنده ای ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان