امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(14-08-2021، 18:31)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"βάરãɲ
من بَلَت نیستم ناهار درست کنم ng2
خیلی کد بانویی میخوام خودم بگیرمت

اخجون زود بیا Big Grin
پس شوهرمو چیکا کنیم/=
داداشش راحت میشه..

جووون اومدم
مگه تو شووَر داری بچه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(14-08-2021، 18:37)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:35)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به روی ماهت خوشگلم ^^
مگه میشه آدم قلبشو فراموش کنه؟ -.-
چطوری بلاا ؟

31
الان خوب خوب شدم
تو چطوری محبوب من؟

ای جاانم *-*
منم خوبم عزیزدلم
چخبرا ؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(14-08-2021، 18:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ، بهم نمیاد اینجورری حرف بزنم؟ v:
نوچ
ساقی هستم ولی اینو گردن نمیگیرم
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(14-08-2021، 18:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:31)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخجون زود بیا Big Grin
پس شوهرمو چیکا کنیم/=
داداشش راحت میشه..

جووون اومدم
مگه تو شووَر داری بچه

جونی جونوووم یار جونوم بیا دردت ب جووونوم Big Grin
برارد شتخ جان دیگر
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط shghyegh
(14-08-2021، 18:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ، بهم نمیاد اینجورری حرف بزنم؟ v:
نوچ
اصلا ابراز علاقه یاراشماخ نمیکنه بهت
ساقی هستم ولی اینو گردن نمیگیرم

عاع D:
(14-08-2021، 18:35)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره معلومه که داره
مخصوصا اون صابونایی که میوه این

من سکوتTelegh_52

یعنی واقعا تاحالا مزه نکردی
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(14-08-2021، 18:34)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 17:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم چرا پول اب زیاد میاد نگو توییTelegh_01

اره مصرفم بالاااست vv:

._. حالا هی میگن چرا برق قط میشه ===ایشان باعث و بانیشه دیگه پیداش کردم2454fvf
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(14-08-2021، 18:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:34)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره مصرفم بالاااست vv:

نهه من خودم با قطعی برق مشکل دارم -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(14-08-2021، 18:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:37)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

31
الان خوب خوب شدم
تو چطوری محبوب من؟

ای جاانم *-*
منم خوبم عزیزدلم
چخبرا ؟

خوشحالم ک خوبی Smile
خبر ک چن وقت دیگه احتمال داره دعوت ب مصاحبه بشم Sad
یکم استرس دارررم Big Grin

(14-08-2021، 18:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:35)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوتTelegh_52

یعنی واقعا تاحالا مزه نکردی

بابد میکردم 33
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Ɗєя_Mσηɗ
(14-08-2021، 18:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:43)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهه من خودم با قطعی برق مشکل دارم -_-

اخ گفتی امروز یه ربع برقمون رف.-.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان