13-08-2021، 22:01
سخته باور کنی یکی رو بعدش یه روز بفهمی تموم تصوراتت از اون شخص اشتباه بوده خیلی نابودگره!(:♡
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه یازدهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
13-08-2021، 22:01
سخته باور کنی یکی رو بعدش یه روز بفهمی تموم تصوراتت از اون شخص اشتباه بوده خیلی نابودگره!(:♡
یه موقع می فهمید که دوستای مجازی فقط مجازی هستن نه چیز دیگه ای نه مثل شمان نه حتی شبیه تون اونا ورای توصیف ها و حرف های خودشون هستند پر از ادعا پر از دروغ امیدوار م وقتی این رو بفهمید که ضربه بدی از همین به اصطلاح دوستا مثل من نخورده باشید!(:♡
ولی استثنا هم هستا
14-08-2021، 0:47
تظاهر میکنن ک دوست دارن اما وقتی پای ثابت کردن میاد هیچکس .. هیچکس کنارت نمیمونه (:
شاید تنهایی تاوان خوبی کردن ب خیلیا بود♡
14-08-2021، 1:28
خیلی خری
14-08-2021، 5:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-08-2021، 5:24، توسط شـــقآیــق.)
قشنگیش به اینه که با کلی مشکل دوستت داشته باشه
وگرنه همه بلدن واسه بی نقص بودنت دوست داشته باشن: )
14-08-2021، 10:18
غصه گرفته صورت دختری رو که یه روز به قشنگی لبخندش معروف بود: )
14-08-2021، 17:15
_ زندگی هنوز قشنگیاشو داره
+ زندگی : - آمار فوتی های کرونا رکورد زد - پیشروی طالبان در سقوط کابل - قطع برق همچنان ادامه دارد سیل آتش سوزی زلزله و ... • خلافکار
14-08-2021، 17:40
آدم ها سه دسته ن:
دخترها پسرها مُرده ها دسته سوم تعدادشون بیشتره
14-08-2021، 21:02
چهرازی میگه:
ماهو نگاه کن امشب! ببین چه شبیت شده ولی نمی تونه اندازه تو واسه من دلبری کنه!من کل دنیا رو گشتم! نیستتتتتتتتت خوشگل تر خوش صداتر خوش بوتر نیست... نمیشه که این همه ادم حال منو بد کنه یکی باید باشه نگاش کنم کیف کنم(: تو رو میبینم همرو یادم میره باورت نمیشه من بعضی وقتا اونقد دلم کوچیک میشه با صدا خنده ات تو ویسات گریم می گیره ارام بخشم شده صدا قلبت... خواب اورمم نبض دستت..
بیداری؟ پاشو بیا، قول دادیا، یادت که نرفته. قول دادی کمک خواستم بیای، الان موقعشه. حتی دیگه دست تنهایی نمیتونم دلتنگیهامو از اتاق بذارم بیرون، قد هزار سال روهم تلنبار شدن تا سقف. دارم خفه میشم، هوا نیست، توئم نیستی… پاشو بیا… قولت قول بود دیوونه… خوابی؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|