06-11-2012، 19:26
تويى که ميگى ؛ديگه مثل من پيدا نمي کنى !واقعا فکر مي کنى بعد از تودنبال يکى مثل تو مي گردم ؟
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||
06-11-2012، 19:26
تويى که ميگى ؛ديگه مثل من پيدا نمي کنى !واقعا فکر مي کنى بعد از تودنبال يکى مثل تو مي گردم ؟
06-11-2012، 19:34
هـَرچــِ دِلــَمـ را
خـ ـاّلـے مـے کـُـنـَمـ دوبـ ـــاّره پــُر مے شــَوَد اَز تـ ـو ... چــِ بـَرکــَتـے دارَد اِيــن عــِشـقـَتــ...!!!
06-11-2012، 19:50
•یک فنجان ... تمنا ..!
یک استکان ... بغض داغ!... •یک... من..پر از دلواپسی! •سرانجامـــــ... •سبز میشوم! میدانمــ... •ته دلم روشن است ... دوباره ... از امتداد ... آینه شروع میکنم.. •چوب خط ... بنگر , •این ثانیه های.. سرد... •این دونده های عجیب!چه بر روزگارم آوردند .... که هرچه میروم ... باز .. شروع مجدد است!
06-11-2012، 19:58
یک نخ آرامش دود می کنم !
به یاد نا آرامیهایی که از سر و کول دیروزم بالا رفته اند . . . یک نخ تنهایی ، به یاد تمام دل مشغولیهایم . . . یک نخ سکوت ، به یاد حرفهایی که همیشه قورت داده ام . . . یک نخ بغض ، به یاد تمام اشکهای نریخته . . . کمی زمان لطفا !! به اندازه یک نخ دیگر . . . به اندازه قدمهای کوتاه عقربه . . . یک نخ بیشتر تا مرگِ این پاکت نمانده . . .
06-11-2012، 20:08
ایـــن روزهــا
همـــه ناقــــص الخــــلقـه انـــد هیچـــــکس دل و دمــــاغ نـــــــــــدارد...!!!
06-11-2012، 20:10
آرزوهایم هوایی میشوند …!
به باد میروند …! دود میشوند …! حس میکنم معتاد حسرت هایم شده ام…!!!
06-11-2012، 20:11
یه وقتــــــایی هست که جواب همه نگرانیـــات و دلتنگیات
میشــه یه جمله که میكوبن تو صورتــــت "بهم گیر نـــــــده، حوصله ندارم ".......!
06-11-2012، 20:15
ببیـــــــن
من هم مثل خــــــیلی از عاشـــــق ها از تو یـــــادگاری دارم ولــــی یــــادگـــاری من با بقیه فــــرق دارد یــــــادگــــــاری مــــن از تو ســــینه ای پر از درد اســـــت ..
06-11-2012، 20:17
در دفتر زندگیت برای سفید ماندن صفحه ی غصه هات همیشه دعا می کنم . . .
06-11-2012، 20:19
بی خیال است بی خیال ان که تمام خیال من است
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |