امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(29-07-2021، 16:22)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودمم تو این فکر بودم ._. خدایی ترس ناکه ._.

خیلییی
اگه تنهایی نرو ولی اگه کسی هست باهات بیاد حال میده اتفاقا((:

یه درصد قک کن کسی بیاد بام._.
یکی اط یکی تنبل تر
حال میده؟
یهو دیدی یه دست قط شده ای یه پایی یه جسد بی سری چیزی دیدیم .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(29-07-2021، 16:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم بالا میارم برید پ.خ تورو ابلفض
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/tttt_28kk.m4a/
@itinamk

خب دیگه بسه دیگه Telegh_43
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(29-07-2021، 16:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب.

با زن من خوب صحبت کن جناب لواسانی
هوووووفbathtime
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
(29-07-2021، 16:23)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تموم شد ؟

خیلی تاثیرگزار بود

خشم بهار قسمت ۱۱۲۳۹۳۸۲۷۳۷۷۳۸ فصل ۱۸۳۸۴۹۸
+
برم کشکمو بسابم

بیا تو رو هم تو بازی راه بدیم
که نشی مثه فرنود Telegh_43
دوست داری چه نقشی داشته باشی ؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(29-07-2021، 16:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:23)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووییی لواسانییی Big Grin
با ماااا به از این بااااااش
دیگه اگه وقتی از خواب مستی به جملات دو پهلوت فکر کردم. دیگه نمی‌گم گربه گربه س یعنی چی.
بی ادب.

تازههه همون دیشبم نگفتی ینی چی گربه گربس)):
به جملات پر معنی من توجه نمیکنی
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(29-07-2021، 16:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 16:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://uupload.ir/view/tttt_28kk.m4a/
@itinamk

خب دیگه بسه دیگه Telegh_43

عاشق شما هم هستم خانوم خانوما<: Heart  Heart  Heart  Heart  Heart
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
فلشخور هم لوس شد دیگه. ایح.

(29-07-2021، 16:27)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه اگه وقتی از خواب مستی به جملات دو پهلوت فکر کردم. دیگه نمی‌گم گربه گربه س یعنی چی.
بی ادب.

تازههه همون دیشبم نگفتی ینی چی گربه گربس)):
به جملات پر معنی من توجه نمیکنی
شما رفتی خوابیدی من فکر کردم بهش.
 سپاس شده توسط ѕααяeη
Lightbulb 
(29-07-2021، 16:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادب.

با زن من خوب صحبت کن جناب لواسانی

قربونت بشممم منننن Heart قلبم فقط واسه تو میتپه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
._. من قاطی کردم کی زنه کی شوهر؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان