امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(29-07-2021، 13:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:24)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دردی که ماهانه ما تحمل میکنیم خودش یه بار مردنو زنده شدنه

در عین حال باید فعالیت های روزانه و کارای خونرم انجام بدیم!

من نمیتونم
روز اول نمیتونم هیییییییچ غلطی بکنم هیچی
24 ساعت حتی غذاهم نمی‌خورم
قشنگگگگگ میمیرمو زنده میشم

اینو دیدم خیلی حرص در آره -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق ، سهَ‌ند
آگهی
(29-07-2021، 13:26)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

But mama I'm in love with a criminal
And this type of love isn't rational, it's physical
شنیدی؟

دخترم شما غلط کردی(:
نه نشنیدم
عه نشد/=
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 13:32)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در عین حال باید فعالیت های روزانه و کارای خونرم انجام بدیم!

من نمیتونم

فقط پوست جوش دار و مزخرف -_-

میگه قطعا هیچکی نمیتونه با این درد راه بره زنه میگه ولی ما میتونم ._.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 13:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-۲۰۲۱۰۷۲۹-۱۴۵۳۴۸.jpg
میدونی درد چیز خوبی نیست
پس نباید اثباتش کنیم
وقتی کسی زور میزنه زنا قدرتمند نیستن جوابشو نده،چرا؟چون جواب.....
بزار بگن زنا قدرت ندارن
اینطوری **** بودنشونو ثابت میکننD:
ببین برای کی داری وقتتو هدر میدی؟برای یه چیززز

اینطوری نگو آرمی
نمیشه بشینیم بزاریم هرچی میخوان بگن

(29-07-2021، 13:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:26)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم شما غلط کردی(:
نه نشنیدم
عه نشد/=

چرا شد

(29-07-2021، 13:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:32)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیتونم

فقط پوست جوش دار و مزخرف -_-

میگه قطعا هیچکی نمیتونه با این درد راه بره زنه میگه ولی ما میتونم ._.

هعیییییییییی
نمیشه کاریش کرد تو خلقتمون هست
زیاد سرش حرص نخور* جوش میزنیD:

سپاس شده توسط Emmɑ ، _sehun_ ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 13:30)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:27)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرررررر واقعاcry2cry girlcry2cry girlcry2cry girl
لعنت ب پریودcry girl
دیروز مردم فرشو سوراخ کردم از بس چنگ زدمcry girl
Telegh_01

خوبه تو به وسایل صدمه میزنی
من مامانمو دیوونه میکنم
بعضی وقتا به گریه  و دکتر و سرم هم میرسه لنتیp336
خیلی درد وحشتناک و سختیه
منم دوبار زیر سرم رفتم-_-

(29-07-2021، 13:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-۲۰۲۱۰۷۲۹-۱۴۵۳۴۸.jpg
میدونی درد چیز خوبی نیست
پس نباید اثباتش کنیم
بزار بگن زنا قدرت ندارن
اره چیز خوبی نیست

این جور مردا باید زن ک گرفتن ، زنشون زایمان طبیعی داشته باشه
جلو چشمشون بچه ب دنیا بیاد اون موقع میفهمن داستان چیهTelegh_01Telegh_01
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ραтяιcια
(29-07-2021، 13:34)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی درد چیز خوبی نیست
پس نباید اثباتش کنیم
بزار بگن زنا قدرت ندارن

اینطوری نگو آرمی
پتو بنظرت بحث کردن با ادم زبون نفهم شایستگی داره؟
پیر میشی عزیز من
فقط یک بار حرفتو بزن
قبول نکرد بفرست به امون خدا ببینیم تهش چی میشه،جام طلا میدن بهش؟فقط ارزش خودشو میاره پایین ولکنن بابا
من اینجا دارم جون میدمممم اونم خودت میدونی چرا|:
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، شـــقآیــق ، سهَ‌ند
(29-07-2021، 13:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:34)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینطوری نگو آرمی
پیر میشی عزیز من
فقط یک بار حرفتو بزن
قبول نکرد بفرست به امون خدا ببینیم تهش چی میشه،جام طلا میدن بهش؟فقط ارزش خودشو میاره پایین ولکنن بابا

واسه بار اول گفت
بحث نیست در حد حرفه که اگه نمی‌فهمه متوجه بشه
باید حرفو زد
بله-_-

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(29-07-2021، 12:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 4:03)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این تعریفات مطمئن شدم ک شما مریضی مریض
بقیه رو محدود نکن مغز خودتو شست‌وشو بده
والدین گرامیتون ب جای اینکه بهتون بگن برو فلان مسجد فلان کلاس قرآن، باید بهتون یاد میدادن چشماتونو افکارتونو کنترل کنین ک بخاطر عقده های درونیتون بقیه سرکوب نشن که انقد سطح فکریتون پایین نباشه
ی باره بیا بگو مونثو شیطون آفریده ک بیاد مردانِ مومنِ خدا رو گول بزنه
ی سوال کسایی با افکار تو دوروبرت زیادن؟ اگه اره که واقعا براتون متاسفم
این آخرش بود دیگه نهایت جهان سومی بودن
میشه زودتر خودکشی کنی؟ لازمه که تو این دنیا نباشی=)
ی بار دیگه هم میگم اینا تصورات ی بیمار جنسیه
و اره ب نظرم باید اطرافیانت جدی بگیرنت. سعی کن هر چند وقت ی بار بری دکتر شاید تونست ی درمانی پیدا کنه برات

گند بزنن تو جامعه ای ک ی همچین افکاری توش در جریانه

ی دختر نباید بلند بخنده چون اینا تحریک میشن خیلی جالبه

بعله من مریضم
الان آیا من فریب خورده ام؟ جالبه
چرا فکر میکنید من دارم اشتباه میکنم؟ چرا ی ذره احتمال نمیدی که خودت داری اشتباه میکنی؟ چرا فکر میکنی کسی که دین داره عقب مونده است؟ یبار فکر کن که خودت داری اشتباه میکنی
بعله شما درست میگی هرکسی خوب بود نابودش کردن و رسیدن به کمال انسانیت شده سطح فکری پایین
جالبه بدونید این اسلام بود که اخلاف طبقاتی رو برداشت با شعار برابری و برادری نه چیز دیگ اونم تو زمانی که اجدادت جلو اشراف و نجیب زادگان به پاشون میوفتادن و سجدشون میکردند
میدونی مشکل چیه؟ مرد نیستی و نمیفهمی
بعله دیگ ما شدیم عقب مونده و شما با جامعه مارکسیستی میخواید نجات پیدا کنید که مطعمنا موفق نمیشید
فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا و لهم عذاب الیم بما کانوا یکذبون / بقره آیه 10
باشه حتمن میرم
من دیگ نظری ندارم
موفق باشید

بله مریضی
اینا حرفای ی ذهن مریضه بیخودی دینو مذهبو قاطیش نکن
آقا اشتباهِ چی دقیقا ؟ ینی این درسته که دخترا چون ی عده حالشون بد میشه زندگی نکنن؟
میفهمی چی میگی؟
باید بگم که این انسانیَت نیس ، اون چیزایی ک تو گفتی اخلاقیات حیووناس =)
اینکه باظاهر کسی تو ی ثانیه تحریک بشین
واقعا خیلی زشته خیلی
دقیقا اسلام کارِ خوبی کرد ولی تو و امثال تو دارین نابودش میکنین اوکی؟
باشه من مرد نیستم ولی توام ادعای مرد بودن نداشته باش اولا بزا پش لبت سبز بشه بعد بگو مردم دوما این حرفا رو ی مرد نمیزنه واقعا
اره میخوایم نجات پیدا کنیم که هر دفه تو خیابون راه میریم چشمای مریضی مث تو دنبالمون نباشن
عه جالبه از قرآنم حرف میزنه آفرین
برو شَرِت کم
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، Medusa
(29-07-2021، 13:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی درد چیز خوبی نیست
پس نباید اثباتش کنیم
بزار بگن زنا قدرت ندارن
اره چیز خوبی نیست

با پات محکم بزن به --- همون شخص ببینم چه حالی داره*-*

(29-07-2021، 13:40)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیر میشی عزیز من
فقط یک بار حرفتو بزن

واسه بار اول گفت
باید حرفو زد
بله-_-
https://sv.jenabmusic.com/collections/text-musics/008/maman%20man.mp3

بشنو
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ραтяιcια
(29-07-2021، 13:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره چیز خوبی نیست

با پات محکم بزن به --- همون شخص ببینم چه حالی داره*-*

(29-07-2021، 13:40)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه بار اول گفت
باید حرفو زد
بله-_-
https://sv.jenabmusic.com/collections/text-musics/008/maman%20man.mp3

بشنو
اره دیده بودم خیلی باحال بود
کاش تو ایرانم بود پسرا تجربه میکردن
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان