(29-07-2021، 12:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2021، 4:03)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با این تعریفات مطمئن شدم ک شما مریضی مریض
بقیه رو محدود نکن مغز خودتو شستوشو بده
والدین گرامیتون ب جای اینکه بهتون بگن برو فلان مسجد فلان کلاس قرآن، باید بهتون یاد میدادن چشماتونو افکارتونو کنترل کنین ک بخاطر عقده های درونیتون بقیه سرکوب نشن که انقد سطح فکریتون پایین نباشه
ی باره بیا بگو مونثو شیطون آفریده ک بیاد مردانِ مومنِ خدا رو گول بزنه
ی سوال کسایی با افکار تو دوروبرت زیادن؟ اگه اره که واقعا براتون متاسفم
این آخرش بود دیگه نهایت جهان سومی بودن
میشه زودتر خودکشی کنی؟ لازمه که تو این دنیا نباشی=)
ی بار دیگه هم میگم اینا تصورات ی بیمار جنسیه
و اره ب نظرم باید اطرافیانت جدی بگیرنت. سعی کن هر چند وقت ی بار بری دکتر شاید تونست ی درمانی پیدا کنه برات
گند بزنن تو جامعه ای ک ی همچین افکاری توش در جریانه
ی دختر نباید بلند بخنده چون اینا تحریک میشن خیلی جالبه
بعله من مریضم
الان آیا من فریب خورده ام؟ جالبه
چرا فکر میکنید من دارم اشتباه میکنم؟ چرا ی ذره احتمال نمیدی که خودت داری اشتباه میکنی؟ چرا فکر میکنی کسی که دین داره عقب مونده است؟ یبار فکر کن که خودت داری اشتباه میکنی
بعله شما درست میگی هرکسی خوب بود نابودش کردن و رسیدن به کمال انسانیت شده سطح فکری پایین
جالبه بدونید این اسلام بود که اخلاف طبقاتی رو برداشت با شعار برابری و برادری نه چیز دیگ اونم تو زمانی که اجدادت جلو اشراف و نجیب زادگان به پاشون میوفتادن و سجدشون میکردند
میدونی مشکل چیه؟ مرد نیستی و نمیفهمی
بعله دیگ ما شدیم عقب مونده و شما با جامعه مارکسیستی میخواید نجات پیدا کنید که مطعمنا موفق نمیشید
فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا و لهم عذاب الیم بما کانوا یکذبون / بقره آیه 10
باشه حتمن میرم
من دیگ نظری ندارم
موفق باشید
بله مریضی
اینا حرفای ی ذهن مریضه بیخودی دینو مذهبو قاطیش نکن
آقا اشتباهِ چی دقیقا ؟ ینی این درسته که دخترا چون ی عده حالشون بد میشه زندگی نکنن؟
میفهمی چی میگی؟
باید بگم که این انسانیَت نیس ، اون چیزایی ک تو گفتی اخلاقیات حیووناس =)
اینکه باظاهر کسی تو ی ثانیه تحریک بشین
واقعا خیلی زشته خیلی
دقیقا اسلام کارِ خوبی کرد ولی تو و امثال تو دارین نابودش میکنین اوکی؟
باشه من مرد نیستم ولی توام ادعای مرد بودن نداشته باش اولا بزا پش لبت سبز بشه بعد بگو مردم دوما این حرفا رو ی مرد نمیزنه واقعا
اره میخوایم نجات پیدا کنیم که هر دفه تو خیابون راه میریم چشمای مریضی مث تو دنبالمون نباشن
عه جالبه از قرآنم حرف میزنه آفرین
برو شَرِت کم