امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(29-07-2021، 1:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 1:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن من چن سالی میشه ک با جغدا زندگی مسالمت آمیز دارم
چند سالی هست که خواب شب رو طلاق دادی؟ :دی

حدودا دو سه سال Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(29-07-2021، 1:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 1:20)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا باید این کارو بکنم/=
چون جواب ندادی=/
+
۸ صبح بخواب

حرف خاصی نداشتی خو/=
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(29-07-2021، 1:25)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 0:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید بگردی عزیز
بعد اون اهنگ تو سایتای ایرانی نبود

منظورم اینه واس گشتن چی سرچ کنم؟ 
لینک فلان آهنگ برای انجمن؟ 

آهنگ رو آپلود کن.
(29-07-2021، 1:25)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 0:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید بگردی عزیز
بعد اون اهنگ تو سایتای ایرانی نبود

نه نه نه
باید بزنی دانلود فلان اهنگ
بعد باید بگردی
مثلا لینکای سایت طرفداری رو میشه تو انجمن گذاشت
(29-07-2021، 1:24)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 1:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جذابم خب چه کنم

وای سقف فلش ریخت /=
لطفا فرم زیر را پر کنید
نام ساقی:
نوع مواد:
مقدار مصرف:
  ارمیتا جانم @"ƤᴏᴏƁᴏи"
بقیشم از خودش بپرس
+
عرشم بریزه حقیقت همینه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Emmɑ
(29-07-2021، 1:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 1:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند سالی هست که خواب شب رو طلاق دادی؟ :دی

حدودا دو سه سال Big Grin

شب حس عجیبی داره. راضیم.
 سپاس شده توسط shghyegh
(29-07-2021، 1:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ رو آپلود کن.

بعد چند ساعت دیلیت میشه
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(29-07-2021، 1:25)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 1:23)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخہ مشکوک میزنن
پش سر حسامی حرف نزنااا چاقو دارم

@Musalick
خخخخخخ
حسام معیلہ نمیدونستی بدون
 سپاس شده توسط shghyegh ، βάરãɲ
(29-07-2021، 1:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 1:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حدودا دو سه سال Big Grin

شب حس عجیبی داره. راضیم.

حس عجیب اونجا ک روشن شدن هوا رو میبینی=/
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(29-07-2021، 1:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ رو آپلود کن.

آخه میگه بعد دو سه ساعت میپره 

(29-07-2021، 1:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه نه
باید بزنی دانلود فلان اهنگ 
بعد باید بگردی
مثلا لینکای سایت طرفداری رو میشه تو انجمن گذاشت

اوه جدی چه جالب 
ینی همون لینک دانلودو بزارم؟ 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان