امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(29-07-2021، 0:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 0:37)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسیی خیالم راحت شد Big Grin

مهدی ۱۴ سالشه

اصلاااا بهت نمیادد بخوای بدون استیکر شوخی کنی نقنینزنزپزم
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، *VENUS*
آگهی
(29-07-2021، 0:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 0:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

31 ❤️

کدوم پست؟ من اصلا نمیدونم داری چی حرف میزنی
من کیم ؟ اینجا کجاست؟ الان تو چه سالی هستیم؟
آره دلفین ها هم پرواز میکنند ... Telegh_01
مهدیم ۱۸ سالشه
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(29-07-2021، 0:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 0:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود برتو
در دوره پارینه سنگی زندگی میکنیم
دوره ی پارینه سنگی داشتیم ؟

داشتیممم؟
الانه دیگه...الان داریم
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS* ، Mohlek
(29-07-2021، 0:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر خریدارممم
شوهر شوهر خریدارم

مهدییییی ؟؟؟ مهدییییی سوگلیِ من ؟؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-07-2021، 0:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 0:39)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیار عالی
به همین طرح جدید قسم انتظار این پیامو نداشتم Telegh_01

جرررر
عالی نیستت واقعا؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-07-2021، 0:40)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی ۱۴ سالشه

اصلاااا بهت نمیادد بخوای بدون استیکر شوخی کنی نقنینزنزپزم
کی گفته من شوخی کردم؟!
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-07-2021، 0:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 0:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دلفین ها هم پرواز میکنند ... Telegh_01
مهدیم ۱۸ سالشه
سن مهم نیس
اون چیز مهمه که چقده
اون مرام و معرفتو میگم که چقد مهمه آدم تو هر سنی داشته باشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS*
(29-07-2021، 0:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 0:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر خریدارممم
شوهر شوهر خریدارم

مهدییییی ؟؟؟ مهدییییی سوگلیِ من ؟؟

نه.-.
 سپاس شده توسط *VENUS*
(29-07-2021، 0:41)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 0:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوره ی پارینه سنگی داشتیم ؟

داشتیممم؟
الانه دیگه...الان داریم

به نکته خیلیییی ظریفی اشاره کردی
همیشه از هوش بالات گفته بودم
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، shghyegh
(29-07-2021، 0:42)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرررر

Will you marry me؟
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان