امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(28-07-2021، 21:05)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه مستی داره صدام
این صدای عاشق شدنه

قصه‌ی عشقت باز تو صدااااامههههههه. 
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
(28-07-2021، 14:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 13:52)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: شما نسل جوان تِرِید کردن بلدید؟؟
کسی کار با پرایس اکشن بلده اینجا؟

من نه ولی یه پسرخاله دارم اونم بلد نیست

بلند قهقهه
 سپاس شده توسط Emmɑ
(28-07-2021، 21:07)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:05)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه مستی داره صدام
این صدای عاشق شدنه

قصه‌ی عشقت باز تو صدااااامههههههه. 
یه شب مستی باز سر رامهههههه
 سپاس شده توسط Medusa

(28-07-2021، 21:05)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدای سم اومدد فرار کنننن
یا امام زاده متبرک بیژن‌ن‌ن‌ن
سهند چراغ قوه یادت نره

حیف حمد و سوره یادم رفته ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
با گوشی اینجا چطوری عکس ک میذارید به جای لینکه یه چی مینویسید؟(: سخت به نظر میاد
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-07-2021، 21:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا امام زاده متبرک بیژن‌ن‌ن‌ن
سهند چراغ قوه یادت نره

برو بابا
من تا دو ماه پیش به ۱۴ معصوم میگفتم ۱۲ معصوم
مسابقه کفار:v
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-07-2021، 21:09)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بابا

خخخخ
من که خیلیم مومنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(28-07-2021، 21:07)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:04)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از لحاظ انگیزه می‌گم نه محتوای آموزشی. یه ویدیوهایی هست، به study with me معروفن. یارو دوربین می‌ذاره جلوش، درس می‌خونه. و عجیبه، اما توهم دَرسِت می‌گیره وقتی اون رو می‌بینی. 

Why would anyone ever need sth like that
هوووف

چون مردم داغونن سهند. مردم داغونن و خسته.
وقتی داغونی و خسته نمی‌تونی به این فکر کنی که "خبببب بدوم برم تلاش کنم تا به هدفی که دارم برسممم هوراااا."
پس به همچین چیز مسخره‌ای نیاز داری. یا هرچیز مسخره‌ی دیگه. 
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-07-2021، 21:10)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 21:09)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بابا

خخخخ
من که خیلیم مومنم
تعصبیم هستی
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-07-2021، 21:09)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با گوشی اینجا چطوری عکس ک میذارید به جای لینکه یه چی مینویسید؟(: سخت به نظر میاد
متن موردنظرتو با گوشی انتخابش کن
از تو دکمه های بالای ادیتور پبام های فلش ؛ یه گزینه هست که آیکن زنجیر با یه + کنارش داره
با اون لینکو وارد کن
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 200 مهمان