امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(28-07-2021، 13:50)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 13:47)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی زیادن |=
این یدفه رو تحمل کن پ.خ بدی نصفشون میکنم =|

قبولهD:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(28-07-2021، 13:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:50)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام الان معنی .-. چیہ؟
پس :< فوش رکیکہ؟
.-. = D: = :v

:<  = :>

وات؟
(28-07-2021، 13:24)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 13:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ تصمیم بجایی گرفتی اتفاقا Telegh_01

دیگه نمدونم p336
خب شعله زرد ببریم؟

بلی. ۳۶۵ روز روی این ایده فکر کردم و سپس تصمیم گرفتمTelegh_01

(28-07-2021، 13:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمارتو بده دفعه بعدی زنگت میزنم=/
+
نتایجم به تعویق افتاد.
اینا تا زجر کش نکنن ول کن نیستن

عه شمارمو نداری ؟ :/
+
بهتر من دوست ندارم نتیجمو ببینم._.
چرا این بود دیگه.
+
من دوست دارم سریع تر با وقایع رو به رو بشم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
خدا به خیر کنه آخر عاقبت هممونو
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek ، Medusa
ولی اینترنت نباشه خیلی راحت تر میتونم زندگی کنم
چیه همش هی خبر خبر خبر خبر
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-07-2021، 13:52)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: شما نسل جوان تِرِید کردن بلدید؟؟
کسی کار با پرایس اکشن بلده اینجا؟

من نه ولی یه پسرخاله دارم اونم بلد نیست
 سپاس شده توسط shghyegh ، سهَ‌ند ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، ѕααяeη ، Mohlek ، ραтяιcια ، Medusa
گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹] 71

خخخخ
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ
هعی...
ناشناس
(28-07-2021، 15:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ...
دیسکورد ؟ پر
یوتیوب ؟ پر
توییچ ؟ پر
تل ؟ پر
اینستا ؟ پر
پابجی ؟! پر
کالاف ؟ پر
فورتنایت ؟ پر
همه چی پر
کلا پر
بلند بگو پر

بهتر
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-07-2021، 15:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 15:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ...
دیسکورد ؟ پر
یوتیوب ؟ پر
توییچ ؟ پر
تل ؟ پر
اینستا ؟ پر
پابجی ؟! پر
کالاف ؟ پر
فورتنایت ؟ پر
همه چی پر
کلا پر
بلند بگو پر

بهتر
کجاش بهتره ؟
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان