امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(28-07-2021، 12:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:23)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلو من لب تاپه پسر ني ._.
باید تو صفحه لپ تاپ نگاه کنی

توشم پسر ني/؟ فقط يه وبلاگه^^

(28-07-2021، 12:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 11:22)shahid
[url=https://uupload.ir/view/e87769d3d64ed071460cd6ba9831c52728753029-360p_bsog.mp4/' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیدتون مبارک حلال زاده ها[/url]

ینی مسیحیا حلال زاده نیستن؟ ike Big Grin

(28-07-2021، 12:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. بيا بي برو فعلا موخشو بزن بد بيا به منم بگو

تو نزدیک تری اول تو Big Grin

نه مرسي اول تو تو بزرگترس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، THEDARKNESS
آگهی
(28-07-2021، 12:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
جرات داری یه بار دیگه بیا بگو من اعتماد بنفس ندارمTelegh_43 عکس خودتو میذاری پروفایللللت31
:ngh:
زشته سهند؟:ngh:
هم اینستا گذاشتم هم واتساپ:ngh:

خیلیییییییییی قشنگییییییی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-07-2021، 12:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/4b52ee8b-de87-4462-80a9-0778091fb734.jpg
دقیقااا من اینجوری میبینم
(28-07-2021، 12:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت
من نگفتم به خودت نگی زشت؟ دعوا؟
به این قشنگیه بعد میگه .. Telegh_00
وقتی تو به خودت میگی زشت اعتماد بنفس من از اینم کمتر میشهTelegh_24 به ای صورت که اگه تو زشتی پس من چیمTelegh_01
.___.
بریم دعوا.__.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(28-07-2021، 12:44)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفت
من نگفتم به خودت نگی زشت؟ دعوا؟
به این قشنگیه بعد میگه .. Telegh_00
وقتی تو به خودت میگی زشت اعتماد بنفس من از اینم کمتر میشهTelegh_24 به ای صورت که اگه تو زشتی پس من چیمTelegh_01
.___.
بریم دعوا.__.

چطوری اعتماد بنفس داری :/ منم میخوام
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-07-2021، 12:44)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیییییییییی قشنگییییییی
تو ک قشنگ تری)):
عکستو نگا میکنم دلم برا موهام تنگ میشه):
(28-07-2021، 12:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:44)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.___.
بریم دعوا.__.

چطوری اعتماد بنفس داری :/ منم میخوام
ندارم
فقط گذاشتم ..(:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-07-2021، 12:41)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید تو صفحه لپ تاپ نگاه کنی

(28-07-2021، 12:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی مسیحیا حلال زاده نیستن؟ ike Big Grin

تو نزدیک تری اول تو Big Grin

من در خونشون در میزنم تو مخ بزن
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(28-07-2021، 12:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:41)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من در خونشون در میزنم تو مخ بزن

نه من درو ميزنم تو مخ
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(28-07-2021، 11:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 11:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید تو بدونی. فرق ._. با .-. چیه؟
._. = :|

.-. = :v

حسام الان معنی .-. چیہ؟
پس :< فوش رکیکہ؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
چه خوشگلي شما^^

@شـــقآیــق
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

(28-07-2021، 11:22)shahid
[url=https://uupload.ir/view/e87769d3d64ed071460cd6ba9831c52728753029-360p_bsog.mp4/' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیدتون مبارک حلال زاده ها[/url]

ینی مسیحیا حلال زاده نیستن؟ :ike: :D

(28-07-2021، 12:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. بيا بي برو فعلا موخشو بزن بد بيا به منم بگو

تو نزدیک تری اول تو :D

:|||
گفتم ک ھرکسی دشمن امیرالمومنین (ع) باشہ یا بغضشونو در دل داشتہ باشہ طبق حرف پیامبر ولدالزناست
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان