امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(28-07-2021، 1:05)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 1:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیبارویانِ زمانه؟تفکر اشتباه؟
حقیقتا متوجه نشدم برادر
اون زیبارویانِ زمانه خطاب به شما و تینا و ... دیگر دختران بود.
اون بخش عمل کردن و رسیدنِ به سعادت رو نقد کردم.

کراش های من با نسل کیم کاردشیان ازدواج کردن

(27-07-2021، 22:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه

نازنین کلثوم؟
وایی سهند وایییی Telegh_01
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، βάરãɲ
آگهی
cof
 سپاس شده توسط *VENUS* ، βάરãɲ
aquarium

بخوابین
میخوام دَرارو ببندم
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، shghyegh ، βάરãɲ ، THEDARKNESS
(28-07-2021، 0:38)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 0:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ساعت ۲ نصف شب دلم میخواد آشپزی یاد بگیرم@_@

معمولا این زمان مردم به اکسشون پیام میدن
واقعا عادی نیست

ب اونم پیام دادم البته ماه ها پیش @_@
تغییر مود زیادی مشاهده میشود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(27-07-2021، 20:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ دلبرکم؟

هعییییییییی چطوری عشقم*.*
فک کردم منو فراموش کردین دیگه Big Grin

@shghyegh
کسی هس Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط shghyegh
(28-07-2021، 1:52)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ دلبرکم؟

@"sh ghyegh"
کسی هس Big Grin

بهله بهله ستاد حمایت از جغدهای شب زنده دار بفرمایید Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(28-07-2021، 2:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 1:52)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sh ghyegh"
کسی هس Big Grin

اومدم ببینم هستین ک مزاحمتون بشم Big Grin
خب اونجا شبه یا صب؟
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط shghyegh
(28-07-2021، 2:10)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 2:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اونجا شبه یا صب؟

ن خواهش میکنم مزاحم چیزه شما مراحمی Big Grin
والا هنو شبه ی دو ساعت دیگه یکم بعد اذان هوا روش خواهد شد Cool Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(28-07-2021، 2:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 2:10)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اونجا شبه یا صب؟

ن خواهش میکنم مزاحم چیزه شما مراحمی Big Grin
والا هنو شبه ی دو ساعت دیگه یکم بعد اذان هوا روش خواهد شد Cool  Big Grin
الان گفتم مزاحم یاد اینستا افتادم ک هی برات چرت و پرت میفرستم  Big Grin
شرمنده اگ چرت و پرته
_
بعله بعله حیف شد من فک میکردم اونجا صب باشه ):
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط shghyegh
(28-07-2021، 1:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aquarium

بخوابین
میخوام دَرارو ببندم

کلید ساز میاریم باز کنه Big Grin Cool
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان