امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(27-07-2021، 20:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من با جایی مصاحبه نمی‌کنم مزاحم نشید. 

اسی اسی مهربان. 

ایششششش

اسم اونو نیار

مرد خوبی بود دیگه عه. اول اینکه کارتش که همه‌ش دست زنش بود. دوم اینکه... دوم اینکه... اممم... اصلا همین از همه چی مهم‌تره دیگه. همین که کارتش دست زنش بود. 
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همین الان شوهر میخوام
 سپاس شده توسط *VENUS*
(27-07-2021، 20:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهاررررررررر
دوباره برگشتت اون مرضه

من...شوهررر..میخوام

cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl

نههههههههههههههههههههههههههههه
یکی به دادم برسههههههههه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
(27-07-2021، 19:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 17:50)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عین حقیقت :|
خخخ ^^

با اولی که Can't relate

ولی دومی خخخخخ
واضحتر بگو
:}
(27-07-2021، 20:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کییییییییییی و چراااااااااااااااا دلبر؟ 

شما منو دوست ندارین cry girl

تو همیشه جدید، زیبا، دوست داشتنی و بوسیدنی هستی.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(27-07-2021، 20:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهاررررررررر
دوباره برگشتت اون مرضه

من...شوهررر..میخوام

cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl cry girl

نههههههههههههههههههههههههههههه
یکی به دادم برسههههههههه

شوهررررررررررررر میخواممممم
 سپاس شده توسط *VENUS*
(27-07-2021، 20:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما منو دوست ندارین cry girl

با بقیه کاری ندارم
اما تک تک سلول های من عاشق تو هستن

Awww

چقدر به شنیدنش احتیاج داشتم *-*
دوسِت دارم دخترههه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
بهم بگو اشتباهه
صد بار زاده شم از اول میرمش دوباره

https://soundcloud.com/bamdadamman/block
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
شوهر شوهره شوهر
بالشت سره شوهر
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(27-07-2021، 20:21)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 20:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایششششش

اسم اونو نیار

مرد خوبی بود دیگه عه. اول اینکه کارتش که همه‌ش دست زنش بود. دوم اینکه... دوم اینکه... اممم... اصلا همین از همه چی مهم‌تره دیگه. همین که کارتش دست زنش بود. 

صنمممم Telegh_01
بهت گفته بودم چند ماهی میشه از همه جا بلاکش کردم؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان