امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(27-07-2021، 19:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:08)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروھمون اینہ: من سید سھند حسام فرنود
مقرمون ھم قزوینہ
تو ھم اگ دوس داری بیا تست بدہ شاید قبول شی

فرنود که منم.
و این که نه دستتون درد نکنه.

اووو یس
نترس با تو کاری ندارم نمیزارم اذیتت کنن بیا حال میدہ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(27-07-2021، 19:29)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

احوالِ شریف؟

مزاح لطیف بود؟!
(27-07-2021، 19:35)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنود که منم.
و این که نه دستتون درد نکنه.

اووو یس
نه بِرار من ترس ندارم.
عقایدِ گروهتون با من سازگار نیست. 25r30
(27-07-2021، 19:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:29)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احوالِ شریف؟

مزاح لطیف بود؟!
احسنت به این حافظه.
حالا سوایِ این بازی های لفظی حالت چه طوره؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shahid
(27-07-2021، 19:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مزاح لطیف بود؟!
احسنت به این حافظه.

حالت پشم ریزونی رو به سر میبرم
دنیا جهانبخت پرگنت شده
من میگم پدرش ساسیه
(27-07-2021، 19:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت به این حافظه.

حالت پشم ریزونی رو به سر میبرم
دنیا جهانبخت پرگنت شده
من میگم پدرش ساسیه

بلا به دور.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
شیرینی میخوام :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-07-2021، 19:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه بگیم تا هفته آینده معلما واکسن میزنن
شبیه اینه که بگیم یه تمساح دارم شب روپایی میزنه

دارن میزنن که
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-07-2021، 19:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه بگیم تا هفته آینده معلما واکسن میزنن
شبیه اینه که بگیم یه تمساح دارم شب روپایی میزنه

دارن میزنن که
تا مهر اگه به دبیرا نزنن بدبخت میشیم...
ناشناس
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(27-07-2021، 19:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارن میزنن که
تا مهر اگه به دبیرا نزنن بدبخت میشیم...

زدن که انگار میزنن
ولی آیا برکت با برکت خواهد بود؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek

(27-07-2021، 19:35)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووو یس
نه بِرار من ترس ندارم.
عقایدِ گروهتون با من سازگار نیست. 25r30

مزاح لطیف بود؟!
احسنت به این حافظه.
فرنود برو تو گروهشون پارتی بازی کن بعدا منم راه بدن Big Grin Big Grin
 سپاس شده توسط shahid ، فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان